Azer’in eli kolu bağlıyken ipleri eline alan Efsun harekete geçecek. Ancak Koçovalılar, Efsun’un bu adımına cesur bir hamleyle karşılık verecek. Karşısında duran herkesi Çukur’un da yardımıyla sonunda dize getirmeyi başaran Yamaç, bu kez kendini yepyeni bir dünyanın ve daha acımasız bir düşmanın karşısında bulacak.

82 bölümü deviren Çukur, heyecanın zirvede olacağı 82. yeni bölümü ile 30 Aralık akşamı ekranlarda. Çukur yeni bölümde neler olacak? Çukur 82. bölüm izle, Çukur son bölüm izle, Çukur canlı izle, Çukur 30 Aralık bölümü izle, Çukur 82. bölüm fragmanı, Çukur yeni bölüm izle, Çukur son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ÇUKUR 82. BÖLÜM FULL İZLE 3.SEZON 15.BÖLÜM (SON BÖLÜM İZLE)

ÇUKUR 81.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azer’in saldırısı ile vurulan Cumali yaşam savaşı verirken, Çukur Cumali’den gelecek iyi haberi bekleyecek. Bir kez daha ailesinden birini kaybetme ihtimali ile karşı karşıya kalan Yamaç ve Selim, Azer’e saldırmak için harekete geçerken karşısında beklenmedik bir anda Karaca’yı bulacak. Bir oğullarını daha kaybetmek istemeyen Sultan ve Fadik bu savaşa son vermeye çalışacak. Bütün bunlardan habersiz Almanya’da olan Vartolu, babasının katilini öğrenmek için canını tehlikeye atacak. Cumali’nin hayati tehlikesi sürerken, Yamaç’ın düşmanlarıyla hesaplaşması izleyenleri ekran başına kilitleyecek.Yaşanan aksiyon dolu gelişmeler sonucu Yamaç sonunda kendisini kurtaranın kim olduğunu öğrenecek.