Çağatay, Mahsun ve Yücel’i yanına alıp Koçovalı’yla görüşmeye gider. Çağatay’ın derdi Selim’i kendi yanına çekmektir. Ancak bunun karşılığında Selim’e ne vereceği merak konusu. Selim ise hem mahalleyi saldırılardan korumaya çalışmaktadır hem de Yamaç’ı engellemek istemektedir. Bu işleri yapabilmesi için birinden yardım isteyecektir. Yardım isteyeceği kişi ise tüm izleyicileri şaşırtacaktır. Yamaç ise yaşayacağı bir kayıpla derinden sarsılacak. Selim kendisinden saklanan gerçekleri öğrenir öğrenmez Yamaç’la yüzleşmeye gidecektir. Bu hesaplaşma ise ortaya duygu yüklü anların ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Yamaç’la ilgili gerçeği öğrenen Vartolu’nun “Benim bir kardeşim vardı babamın oğlu, bir baktım babamın katili oluvermiş” sözleri sonrası Yamaç’la yüzleşip yüzleşmeyeceği merak ediliyor.

84 bölümü deviren Çukur, heyecanın zirvede olacağı 84. yeni bölümü ile 20 Ocak akşamı ekranlarda. Çukur yeni bölümde neler olacak? Çukur 84. bölüm izle, Çukur son bölüm izle, Çukur canlı izle, Çukur 20 Ocak bölümü izle, Çukur 84. bölüm fragmanı, Çukur yeni bölüm izle, Çukur son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ÇUKUR 84. BÖLÜM FULL İZLE 3.SEZON 17.BÖLÜM (SON BÖLÜM İZLE)

83.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çağatay, Mahsun ve Yücel’i yanına alıp Koçovalı’yla görüşmeye gider. Çağatay’ın derdi Selim’i kendi yanına çekmektir. Ancak bunun karşılığında Selim’e ne vereceği merak konusu. Selim ise hem mahalleyi saldırılardan korumaya çalışmaktadır hem de Yamaç’ı engellemek istemektedir. Bu işleri yapabilmesi için birinden yardım isteyecektir.

Yardım isteyeceği kişi ise tüm izleyicileri şaşırtacaktır. Yamaç ise yaşayacağı bir kayıpla derinden sarsılacak. Selim kendisinden saklanan gerçekleri öğrenir öğrenmez Yamaç’la yüzleşmeye gidecektir. Bu hesaplaşma ise ortaya duygu yüklü anların ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Yamaç’la ilgili gerçeği öğrenen Vartolu’nun “Benim bir kardeşim vardı babamın oğlu, bir baktım babamın katili oluvermiş” sözleri sonrası Yamaç’la yüzleşip yüzleşmeyeceği merak ediliyor.