Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Çukur bu akşam var mı? Yeni bölümü ekranlara gelecek mi? Dizi severler yeni bölümlerin ne zaman olacağını araştırıyor. Peki Çukur bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek mi?

Çukur bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman?

Çukur dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Yeni bölümü hakkında resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümüyle hasret son buldu, izleyiciler ekran başına kilitlendi.
Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur dün akşam evde çekilen, sürprizlerle dolu bölümüyle seyircisiyle tekrar buluştu. Azer ve Karaca tüm engellere rağmen gizli gizli görüşmeye devam etti. Akın, Songül'ü arayarak ona yaklaşmak için bir adım attı. Erdenet meselesinin kapanmadığını öğrenen Vartolu, hapishaneden çıkmak için Yamaç'ı uyardı. Finalde ise Medet, Vartolu'yu arayarak aşık olduğunu söylerken, bu kişinin kim olduğu sorusu merak uyandırdı.SOSYAL MEDYA #ÇUKUREVDE'Yİ KONUŞTU!

Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+'da 4.62 izlenme oranı (rating), 8.65 izlenme payı (share), AB'de 4.19 izlenme oranı (rating), 8.19 izlenme payı (share), Total’de ise 6.02 izlenme oranı (rating), 11.35 izlenme payı (share) elde etti. #ÇukurEvde etiketi Twitter Türkiye'de 13 saat 15 dakika, dünyada ise 2 saat TT listesinde kaldı.