Büyük bir heyecan dalgası yaşatan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölümü ile bu hafta yayında olacak. Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm 15 ocak çarşamba TV 8 ekranlarına gelecek.

Doğduğun Ev Kaderindir 2. Bölüm BU HAFTA var mı? Yeni bölüm ne zaman? Bu akşam var mı?

Doğüduğun Ev Kaderindir 2. bölümde neler yaşanacak?

Büyük bir heyecan dalgası yaşatan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümü 25 Aralık Çarşamba günü ekrana gelmiş ve Ocak ayının ilk 2 haftası için de diziye ara verilmişti. 15 Ocak Çarşamba akşamı yapımın 2. bölümü izleyicilerle buluşacak. Neler yaşanacağı da merak konusu… Mehdi ve Zeynep evlenecek mi?

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikâyesinden esinlenerek Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryosunu kaleme aldığı Doğduğun Ev Kaderindir’de başrollerde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir ile Engin Hepileri bulunuyor.

Peki dizinin 2.yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar: Zeynep, öz annesi Sakine’nin teklifinin ardından Mehdi’nin de bu evliliği istemesiyle zor bir karar sürecinden geçer.

Birdenbire hayatına giren Mehdi’ye karşı hisleriyle ne yapacağını bilemeyen Zeynep, Faruk’la ve üvey babası Ekrem’le karşı karşıya gelir. Zeynep’in sevgilisi Faruk ile üvey annesi Nermin, Zeynep ile Mehdi’nin evliliğini engellemeye çalışacaktır.