Doğduğun Ev Kaderindir 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Doğduğun Ev kaderindir yeni bölüm fragmanı az önce yayınlandı. TV 8'nin yeni dizisi yine heyecanlı bir bölüm ile ekranlarda olacak. Doğduğun Ev kaderindir 4. bölüm fragmanı izle. İşte yeni bölüm fragmanı.

Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölüm fragmanı yayınlandı HEMEN İZLE

“GERÇEK BİR HAYAT HİKAYESİ”

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı sevilen dizinin gelecek bölümünde neler olacağını merak eden kişiler tarafından aratılmaya başladı. Başrollerini güzel oyuncu Demet Özdemir ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderin dizisi yine çok özel bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Mehdi olanları anlamaya çalışırken, Sakine’nin sonunu düşünmeden söylediği bir yalan, Zeynep’in evliliğinde başka bir kapıyı aralar. İNSAN KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLİR Mİ? “Doğduğun ev kaderinmiş. Kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş”

Yakında TV8’de yayınlanmaya başlayacak olan Doğduğun Ev Kaderindir, her insanın en büyük ve en derin sorusuyla başlıyor: insan kaderini değiştirebilir mi? Gerçek bir hayat hikayesi! Doğduğun Ev Kaderindir, “kimi sevip kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya” ile kaderin sırrını aralayan ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan senaryosuyla aşkın, hayatın ve aile yaşamının gözle görünmeyen odalarına yolculuk ediyor.