TV8'in Yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 4. bölümü ile 29 Ocak 2020 tarihinde saat 20.00'da Tv8'de canlı yayınlanacak. Gerçek bir yaşam hikayesi anlatan dizi yine dizi seveleri ekran başına kilitleyeceğe benziyor. 

Dizi severler TV 8'nin en çok izlenen dizisi için ''Doğduğun ev kaderindir tek parça full izle'' , Doğduğun ev kaderindir izle ve doğduğun ev kaderindir 4 bölüm full izle gibi sorguları şimdiden aramaya başladı. Dizi bölümleri bittikten sonra TV 8'nin resmi web sitesine eklenmektedir.

Doğduğun Ev Kaderindir Tek parça izle (3. bölüm)

Doğduğun Ev Kaderindir 3. Bölüm Özeti; Mehdi’nin karanlık tarafıyla karşılaşmak, Zeynep’i hayal kırıklığına uğratır. Yıllarca kaçmaya çalıştığı kaderi, etrafını sarmaya devam etmektedir. Mehdi olanları anlamaya çalışırken, Sakine’nin sonunu düşünmeden söylediği bir yalan, Zeynep’in evliliğinde başka bir kapıyı aralar. Mehdi’yle birbirlerini hiç tanımadıkları gerçeğiyle yeniden yüzleşirler. Faruk, aldatılmış hissettiği için fevri adımlar atmaya başlar. Zeynep’ten kolayca vazgeçmeye niyeti yoktur. Mehdi, Zeynep’e olan güvensizliğini çözmenin bir yolunu bulur. Ancak aralarına düşen fotoğraf karesi, aşmaları gereken yeni bir zorluğun habercisi olacaktır.

Doğduğun ev kaderindir dizi konusu: İbrahim Çelikkol’un 'Mehdi', Demet Özdemir’in ise 'Zeynep' karakterine hayat vereceği dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE