Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 8. yeni bölümü dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Zeynep ve Mehdi arasındaki yakınlaşma, bu hafta dizide sürpriz dolu anların yaşanacağının ipuçlarını verdi. Mehdi'nin atacağı adım ise dizi severleri bu hafta heyecanlandıracak. Peki Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm bu akşam var mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin merakla beklenen 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin ekranlara gelen fragmanında Zeynep ve Mehdi arasındaki yakınlaşma, bu hafta dizide sürpriz dolu anların yaşanacağının ipuçlarını verdi. Mehdi'nin atacağı adım ise dizi severleri bu hafta heyecanlandıracak. Peki Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm bu akşam var mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 8. bölüm fragmanları…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeynep, geleceğinden vazgeçme noktasına gelir. Ancak Mehdi’nin attığı adım, Zeynep’in ayaklarının yere daha da sağlam basmasına destek olur. Müjgan’ın kapattığını sandığı bazı defterler, hiç beklemediği bir anda açılır. Hayat, Müjgan’ı da zayıf yerlerinden sınamaya başlar.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 8. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 8. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sakine'nin Bayram'dan vazgeçişi, Zeynep'le ilişkisinde onarılması zor bir yara açar. Yıllardır kızına karşı kullandığı silahları etkisini yitirmeye başlar. Zeynep, geleceğinden vazgeçme noktasına gelir. Ancak Mehdi'nin attığı adım, Zeynep'in ayaklarının yere daha da sağlam basmasına destek olur. Müjgan'ın kapattığını sandığı bazı defterler, hiç beklemediği bir anda açılır. Hayat, Müjgan'ı da zayıf yerlerinden sınamaya başlar. Zeynep, Mehdi'ye sürpriz yapmaya hazırlanırken kendisi daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

Oyuncular:

Demet Özdemir: Zeynep Göksu
İbrahim Çelikkol: Mehdi Karaca. Mahallenin abisi. Zeynep'in rahmeli abisi Remzi'nin can dostu.
Zuhal Gencer Erkaya: Sakine Göksu. Zeynep'in annesi.
Nurşim Demir: Mehdi'nin annesi.
Senan Kara: Nermin. Zeynep'i büyüten ve okutan, ikinci annesi.
Nail Kırmızıgül: Ekrem. Nermin'le evli. Zeynep'in ikinci babası kabul ettiği kişi. Aslında Zeynep'e değer vermiyor. Eşini aldatıyor. Nermin'den habersiz yaşadığı bir gayrımeşru ilişkisi ve bu ilişkiden bir kızı var.
Engin Hepileri: Faruk Yılmazoğlu
Fatih Koyunoğlu: Nuh. Mehdi'nin kuzeni.
Elif Sönmez: Cemile. Mehdi'nin kardeşi.
Kazım Sinan Demirer: Bayram. Zeynep'in babası.
Zeynep Kumral: Müjgan. Mehdi'nin ablası. 
Mehmet Korhan Fırat: Celal. Babası Mehdi'nin babasını öldürmüş ve cezaevinde. 
Helin Kandemir: Kibrit. Lakabı Kibrit, asıl adı Dilara Çetin. Ailesi sevgi evine bırakmış, on bir yaşında oradan kaçmış. Sokakta yaşarken Mehdi ile tanışıp Mehdi'yi baba bilmiş.
Naz Göktan: Emine. Zeynep'in mahalleden arkadaşı. Bakkal.
Kayra Zabcı: Cemile'nin kızı. Mehdi'nin yeğeni. Üniversite sınavlarına hazırlanıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 8. BÖLÜM FRAGMAN İZLE


Konu:  İbrahim Çelikkol’un Mehdi, Demet Özdemir’in ise Zeynep karakterine hayat vereceği dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.