ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünün yayınlanacağı tarih seyirciler tarafından araştırılıyor. Peki, EDHO bu akşam var mı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümü ne zaman olacak detaylar haberimizde.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 154. Bu akşam var mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 154. yeni bölümü bugün ekranlara gelmeyecek. atv 7 Ocak yayın akışında saat 20.00'de Goosebumps: Canavar Firarda filmi yer alıyor. Yapılan açıklamaya göre, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 154. yeni bölümü 14 Ocak 2020 tarihinde ekranlara gelecek.

EDHO NEDEN yok?

Yıl başında yapılan reklam anlaşmalarından dolayı Edho bu akşam'da ekranlara gelemeyecek.

EDHO'NUN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 123'üncü bölümünde; Tufan, Cengiz ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Hızır'ın tuzağa çekilmesini sağlamış ve ilk kurşunu atarak savaşı başlatmıştır. İki düşman arasında yapılan pazarlığın, canına karşılık mermilerin yeri olduğunu anlayan Hızır, Tufan ile Cengiz'i birlikte bitirebilmek için bir plan hazırlar. Bu planda en etkili rol oynayacak kişi ise ailesini hiçe sayarak düşmanın tarafında saf tutan Melike Meftun olacaktır.

.