Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 100 program arasında birinci oldu. Peki Edho bu akşam var mı? Yeni bölümü 159 bölüm yayınlanacak mı? Zirvenin gediklisi, atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hız kesmiyor. Dizi kendi gününde yine en çok izlenen yapım oldu.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 159 bölüm bu akşam var mı?

Dizinin yeni bölümü ZTK mücadelesi olan Fenerbahçe Trabzonspor maçı nedeniyle bu hafta ekranda olmayacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünün 10 Mart 2020 Salı günü ekranda olması bekleniyor. Dizide gelecek bölümde yaşanacaklar da yeni bölüm tanıtım videosunun yayınlanmasıyla birlikte ortaya çıkacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bölüm etiketi #edho, birinci sıraya kadar yükseldiği Twitter Türkiye Trending Topics listesinde, bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz yeni bölümü bu akşam ekranlara gelmeyecek. Yeni bölümü 10 mart 2020 akşamı aynı saatinde ATV ekranlarında olacak.

ATV ekranlarının ve Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm merakla bekleniyor. Dizinin son bölümünde; Uğradığı ihanet yüzünden gözü dönen Boran, başına buyruk hareket ederek Demeti kaçırmış, bu hareketiyle bir kere daha masanın güvenini sarsmıştır. Bicoların kurduğu oyuna karşılık olarak yaptığı planla, Demet'i rehin alarak onu kurtarmaya gelen herkesten intikamını almayı amaçlamaktadır; fakat işler planladığı gibi gitmez. Çakırbeyli hanesine yapılan beklenmeyen bir ziyaret olayların seyrini değiştirecektir. Dizinin son bölümünün hemen ardından internet üzerinden yeni bölüm fragmanını araştıran hayranları 159.bölüm fragmanını merakla bekliyorlar. Salı akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak.