Edho son bölümü yine nefesleri kesti. Dizi severler şimdiden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160 bölüm fragmanını aramaya başladı. Salı akşamlarının reyting lideri yeni bölümüyle ATV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkacak.

Boran karakterinin öleceği ve Mustafa Üstündağ'ın diziye veda edeceği iddialar arasında yer alıyor. Başrollerinde; Oktay KaynarcaOzan AkbabaNaz Elmas ve Ceren Benderlioğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşancağı merak ediliyor. 10 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Boran'ın masadan bağımsız yaptığı saldırı herkesin hayatını tehlikeye atmıştır. Hızır, Boran'ın ölüm emrini masanın diğer üyeleri ile paylaşıyor. İstemeden düşmanlarının hayatını kurtaran Boran, kendi arkadaşlarının hayatını tehlikeye atmıştır. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159. bölüm izlemek için merak edilen detaylar haberimizde...

EDHO 160.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Edho son bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Resmi youtube kanallarında yayınlandıktan sonra haberimizi içine ekleyeceğiz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 159. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Masanın Altan ve Tufan'a düzenleyeceği operasyondan bihaber olan Boran, Hızır'ın tüm planlarını bozarak işlerin sarpa sarmasına neden olmuştur. İstemeden düşmanlarının hayatını kurtarırken can dostu Tekin'in hayatını riske atmıştır. Başına buyruk yaptığı plan yüzünden dost, düşman herkesin hedefine girecektir. Boran'ı masadan gönderirken hiçbir işe karışmaması için uyarıda bulunan Hızır'ın sabrını taşıracak diğer bir hamle de çok geçmeden gelir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 159 BÖLÜM İZLE

Hastanede ölüm kalım savaşı veren Tekin'e atılan kurşunun hesabını sormak için derhal harekete geçen Boran, Bicoların evine yaptığı baskından sonra kötü bir sürprizle karşılaşır. Kontrol edilmesi zor diğer bir isim olan Tufan, Boran'ın planıyla Bahar'ın öldüğünü öğrendiğinde bir intikam yemini daha eder. Aynı anda hem düşmanlarının hem de dostlarının menziline giren Boran'ın kurtuluşu artık neredeyse imkansızdır.