Ferhat İle Şirin dizisi kafaları karıştırmaya devam ediyor, yeni bölümü olmadığı gibi dizi final de yapabilir? Hatta Final bölümü yayınlanmayabilir. Detaylar geldikçe haberimize ekleyeceğiz.

Ferhat İle Şirin bu hafta var mı? Ferhat İle Şirin 7. bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

Ferhat ile Şirin 6.son bölümü sonrasında final yapma kararı aldı. Diziyi takip eden pek çok kişiyi şoka uğratan karar, Fox TV'nin yayın akışına da yansıdı. Peki, Ferhan ile Şirin neden final yapıyor? Ferhat ile Şirin final bölümü yayınlanmayacak mı? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler.

Ferhat ile Şirin final bölümü, geçtiğimiz hafta 6. bölümü izleyen seyircilerin kafasında soru işareti oluşturdu. Ferhat ile Şirin neden final yapıyor sorusuna cevap arayan vatandaşlar, konuyla ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, Ferhat ile Şirin final bölümü ne zaman yayımlanacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

FERHAT İLE ŞİRİN NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Ferhat ile Şirin, geçtiğimiz cuma günü final bölümü ile ekranlara gelmesinin ardından izleyicilerde şoka neden oldu. Dizinin yapımcıları ve yayıncı kuruluş, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.