Star TV'nin sevilen dizisi Güvercin bu akşam yayınlandı. Kasım’ın Celil’i öldürmesini engellemeye çalışan Zeliha yanlışlıkla Nefise’yi vurmuş; bu yüzden de Nefise’nin bebeğini kaybetmesine yol açmıştır. Peki Güvercin 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Güvercin 12. bölümde neler oldu?

Aşk, düşmanlığı yenebilecek mi?
Kasım’ın Celil’i öldürmesini engellemeye çalışan Zeliha yanlışlıkla Nefise’yi vurmuş; bu yüzden de Nefise’nin bebeğini kaybetmesine yol açmıştır. Kavvilerle Cibranoğulları arasındaki kan davası yeniden başlar. Birbirlerine olan aşklarını itiraf edip sonunda gönüllerince yaşamaya karar veren Zülüf ve Kenan, kendilerini iki aile arasına giren yeni düşmanlığın ortasında bulurlar. Zülüf, Kenan’a olan duyguları ve bütün bunların getirdiği zorunluluklar arasında bir tercih yapması ikileminde kalır. Torununun ölümüne sebep olduğunu düşünerek vicdan azabıyla kavrulan Zeliha’yı şimdi içeride zorlu günler ve acılar beklemektedir; çünkü Kevsa intikam için harekete geçmiştir. Zülüf’ün, annesinin uğradığı haksızlık ve yaşadığı acılar yüzünden kahrolduğunu gören Kenan, Zeliha’yı kurtarmak için büyük bir fedakarlık yapmaktan çekinmeyecektir. Bütün bunları lehine çevirerek konağa geri dönen Kevsa, şimdi Ökkeş’le evlenerek yerini daha da sağlamlaştırdığını düşünen Nimet’le başetmek zorundadır. 

Güvercin 13.bölüm fragmanı izle

Güvercin 13. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, Son bölüm fragmanı yayınlandıktan kısa bir süre sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Oyuncular:

Mehmet Ali Nuroğlu: Kenan Cibranoğlu
Almila Ada: Zülüf Kavvi
Menderes Samancılar:  Bedir Kavvi
Nursel Köse: Kevsa Cibranoğlu
Gülen Karaman: Zeliha Kavvi.
Arif Erkin Güzelbeyoğlu:
Devrim Saltoğlu: Celil. Kevsa'nın erkek kardeşi.
Osman Albayrak: Kasım Kavvi. Bedir'in kardeşi. Emel'le evli.
Genco Özak: Ökkeş Cibranoğlu
Toprak Sağlam: Emel Kavvi. Kasım'la evli.
Eslem Akar: Nefise Cibranoğlu
Berke Üsdiken: Müslüm Kavvi. Bedir ve Zeliha'nın oğlu.
Işıl Dayıoğlu: Mesude Cibranoğlu
Bestemsu Özdemir: Doktor İpek
Erdal Cindoruk: Gaffur
Bülent Bilgiç: Mustafa. Betül'ün dayısı.
Dilan Telkök Hardal: Betül. Mustafa'nın yeğeni.
Ayşegül İşsever: İsmihan
İdil Memi: Güldane
Sabri Memi: Battal
Enver Akbaş: İbrahim
Tolga Pancaroğlu: Erdem
Gözde Fidan: Nimet
Yağmur Gülveren:

Konu:  Zülüf kuş uçmaz kervan geçmez, dağların doruklarında kör bir kuyuda ölümü beklemektedir. Yerin yedi kat dibindedir. Zülüf atıldığı bu kuyudan genç bir adam tarafından kurtarılır. Bir mucize gibi karşısına çıkan Kenan’ın kim olduğunu öğrendiğindeyse hayatının şokunu yaşayacaktır. Kuyunun başında beklemekte olan Kenan, akşam güneşinin kızıllığı altında, güzelliğiyle dillere destan Zülüf’ü görür kuyudan çıkarken. Kenan’ın dizlerinin bağı çözülür, yer ve gök alt – üst olur. On beş yıl önce işlenen cinayet yüzünden etrafa saçılan kan, o günden sonra her iki aileye de bulaşacaktır. Ta ki bir gün aşk gelip, her şeyi temizleyene dek…