Güvercin dizisi 7 bölüm fragmanı dizi bittikten kısa bir süre yayınlanacak. Haberimizde fragmanı izleyebileceğiniz resmi kanallar mevcuttur. Güvercin dizi fragmanları genelde gece yarısı Star TV'nin resmi youtube Güvercin sayfasında görücüye çıkıyor.

GÜVERCİN 7. BÖLÜM FRAGMANI (YENİ BÖLÜM FRAGMAN) kısa süre burada olacaktır,

Güvercin 6. bölüm de neler oldu?

Zülüf, babasının suçlu oluğuna inanmıyor

Altınların Bedir’in evinde çıkması, Kevsa’nın Bedir’i suçlaması için bulunmaz fırsat olmuştur. Bedir on beş yıl sonra bir kez daha hırsız ve katil damgası yemiştir. Kevsa, Nefise ve Kenan’ı Bedir’in suçlu olamayacağına inandıkları için suçlar. Kasım ve Celil’in ise aklı iyice karışmıştır. İkisinin de kayıp olan altınların buraya nasıl geldiği konusunda hiçbir fikri yoktur ve birbirlerinden şüphelenmektedirler.

Zülüf, babasının suçsuz olduğunu söylemesi, kendisini savunması için yalvarsa da Bedir suçlamalar karşısında tek bir söz söylemez. Bedir’in susmasının bir nedeni vardır ve bunu da kimse bilmemektedir. Fakat Bedir’in evine altınları koyan kişi geride tam da istediği gibi aklı karışık, dağılmaya yüz tutmuş, içlerinde binlerce şüphe dolanan bir Kavvi ailesi bırakmıştır.

Yayın Günü: 29 Aralık Pazar 
Yayın Saati: 20.00