Vahap Hekimoğlu’ndan kendi şirketinin piyasaya sunacağı bir ilacın tanıtımını yapmasını ister. Buna karşılık, ekibinden kimseyi kovmasına gerek kalmayacaktır. Hekimoğlu teklifi kabul eder. İpek kararından dolayı Hekimoğlu ile gurur duyar ama Hekimoğlu ruhunu sattığını düşünmektedir. Emre ve Hekimoğlu yüzleşir. Emre, Hekimoğlu’nu Vahap’a ispiyonlayanın kendisi olduğunu kabul eder.

Orhan, Hekimoğlu’nun Zeynep’ten etkilendiğini düşünmektedir. Hekimoğlu ise, Zeynep’e neden kendisini sevdiğini sorar.  İlacın tanıtım günü geldiğinde Vahap, Hekimoğlu’na seçeneklerini hatırlatmak zorunda kalır. Tüm bunlar yaşanırken, lise öğrencisi bir gencin hayatı yine Hekimoğlu ve ekibinin ellerindedir. Hekimoğlu, Vahap’ın istediğini yerine getirecek mi? Zeynep ve Hekimoğlu arasında neler oluyor? Emre ve Hekimoğlu yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak? Hekimoğlu ve ekibi, her şeye rağmen genç hastayı tedavi edebilecek mi?

Hekimoğlu 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin son bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Oyuncular:

Timuçin Esen: Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Dr. Ateş Hekimoğlu
Okan Yalabık: Onkoloji Uzmanı Dr. Orhan Yavuz
Ebru Özkan: Doktor İpek Tekin
Damla Colbay: Alerji ve İmmünoloji Uzmanı Dr. Zeynep Can
Kaan Yıldırım: Nöroloji Uzmanı Dr. Mehmet Ali Çağlar
Aytaç Şaşmaz: Kardiyoloji ve Koroner Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Emre Acar

Konu:  İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin en şahsına münhasır doktoru Ateş Hekimoğlu (Timuçin Esen) enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda nam salmış başarılı bir doktordur. Asosyal, huysuz, ukala ama aynı zamanda zekâsıyla hayranlık uyandıran bir doktor olan Hekimoğlu, hastane düzenine ayak uydurmakta sorunlar yaşasa da nadir görülen hastalıklar konusunda işinin uzmanıdır. Ateş Hekimoğlu gerek kişiliği gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle vakaları çözümlerken, yanında üç doktordan oluşan uzman ekibi de vardır.