Dr. Ateş Hekimoğlu'nun karşısına bu kez 16 yaşında, gece terörü atakları yaşayan genç bir hasta getirilir. Hastalığın sebebini bulmaya çalışan Hekimoğlu farkını ortaya koyarak değişik etmenler üzerine odaklanır. Genç yaşta aniden bu atakları yaşamaya başlayan hastanın travmasının olabileceğini düşünür. Hedefinde ilk önce ailesi vardır. Ailenin tepkisi Hekimoğlu'nu şaşırtmaz. 

2. bölümü geride bırakan Hekimoğlu, heyecanın zirvede olacağı 2. yeni bölümü ile 24 Aralık akşamı ekranlarda. Hekimoğlu yeni bölümde neler olacak? Hekimoğlu 2. bölüm izle, Hekimoğlu son bölüm izle, Hekimoğlu canlı izle, Hekimoğlu 24 Aralık bölümü izle, Hekimoğlu 2. bölüm fragmanı, Hekimoğlu yeni bölüm izle, Hekimoğlu son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

HEKİMOĞLU 2.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

HEKİMOĞLU 1.BÖLÜMDE NELER OLDU?

17 Aralık Salı yayınlanan ilk bölümde Ateş Hekimoğlu, ilk hastası olan Selim Bey'i çileden çıkarıyor. Selim Bey konusunda Ateş'i uyaran İpek, onun vakfın bağışçılarından biri olduğunu söylüyor. Ona kaba davranmaması konusunda da bir hatırlatma yapan İpek, olacakları tahmin bile edemiyor. Ateş Hekimoğlu, Selim Bey'in yüzüne baktığında ise söylediği ilk şey karısı tarafından aldatıldığını oluyor. Bu iddia karşısında deliye dönen Selim Bey, bağıra çağıra poliklinikten çıkıyor ve onları dava edeceğini söylüyor. Ancak bir süre sonra olaylar tam tersine dönüyor ve Selim Bey gerçekleri fark edip hastaneye geri geliyor. Hekimoğlu'nun söylediklerinde haklı olduğunu ve ona teşekkür etmek istediğini söylüyor.