Hekimoğlu Son Bölüm İzle... Hekimoğlu bu akşam ekrana geliyor. Dizi severler şimdiden Hekimoğlu 12 bölüm fragmanı aramaya başladı. Son bölümü izlemek isteyenler ise Kanal D canlı yayın sayfası üzerinden Hekimoğlu 11. bölümü izleyebilecekler.

Tanık koruma programındaki bir adam Valide Atik Eğitim ve Araştırma hastanesine yatırılır. Hekimoğlu vakayla ilgilenirken, bir taraftan da ekibinden kimin kendisini Vahap’a ispiyonladığını bulmaya çalışır.

Öte yandan, İpek’in Vahap karşısında zor duruma düşmesini istemeyen Hekimoğlu kurallarını yıkar ve sekiz yıldır ilk kez beyaz önlük giyer. Fakat Hekimoğlu’nun bu hamlesine rağmen, Vahap ve Hekimoğlu arasındaki gerilim devam eder.Hekimoğlu’nu,Vahap’a kim ispiyonladı? Vahap günün sonunda İpek’i veya Hekimoğlunu  gerçekten kovabilecek mi?

Saat 20.00’den itibaren Hekimoğlu yeni bölümü aşağıdaki canlı yayın sayfasına tıklayarak izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu 12 bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi bittikten kısa bir süre sonra Hekimoğlu son fragmanı buraya eklenecektir.

Oyuncular:

Timuçin Esen: Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Dr. Ateş Hekimoğlu
Okan Yalabık: Onkoloji Uzmanı Dr. Orhan Yavuz
Ebru Özkan: Doktor İpek Tekin
Damla Colbay: Alerji ve İmmünoloji Uzmanı Dr. Zeynep Can
Kaan Yıldırım: Nöroloji Uzmanı Dr. Mehmet Ali Çağlar
Aytaç Şaşmaz: Kardiyoloji ve Koroner Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Emre Acar

Konu:  İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin en şahsına münhasır doktoru Ateş Hekimoğlu (Timuçin Esen) enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda nam salmış başarılı bir doktordur. Asosyal, huysuz, ukala ama aynı zamanda zekâsıyla hayranlık uyandıran bir doktor olan Hekimoğlu, hastane düzenine ayak uydurmakta sorunlar yaşasa da nadir görülen hastalıklar konusunda işinin uzmanıdır. Ateş Hekimoğlu gerek kişiliği gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle vakaları çözümlerken, yanında üç doktordan oluşan uzman ekibi de vardır.