Elif'in, Azat'la evlenmesi Aslanbey ailesinde deprem etkisi yaratırken, Şadoğlu ailesinde bayram havası yaşanmaktadır. Hercai 28. bölüm neler yaşanacak. Azize Aslanbey'le girdiği savaşta sonunda büyük bir zafer elde eden Nasuh, Azize'nin artık intikam oyununda sona geldiğine emindir. Hercai yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak. Tüm ısrarlara rağmen Aslanbey konağına dönmek istemeyen Elif, Reyyan'ın da araya girmesiyle evliliği konusunda Miran'ı ikna eder. Miran'ın, Elif'i Şadoğlu konağında bırakmasından sonra Azize olanlardan dolayı Miran ve Reyyan'ı suçlar.Elif'i geri almak için her şeyi yapmaya ant içen Azize bu uğurda bir kere daha Miran'ı etkisi altına almaya çalışır.Bir yanda Azize'nin tehditleri diğer yanda Reyyan'ın telkinleriyle ikilemde kalan Miran zor bir kararın eşiğindedir.Acaba Miran vereceği kararda sevdiği kadının yolundan mı gidecek yoksa yıllardır kulağına intikam masalları fısıldayan Azize'nin büyüsüne mi kapılacak?

HERCAİ 25.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

HERCAİ DİZİSİ KONU:  "Hercai" dizisi Mardin'li Aslanbey ve Şadoğlu ailelelerinin ilişkilerini ekrana taşıyacak. Yaren'in (İlay Erkök) amcasının kızı Reyyan'ın (Ebru Şahin) da sevdiği genç olan Miran'a aşık olması hikayede tüm dengeleri değiştirecek.

HERCAİ OYUNCULARI:

Ebru Şahin (Reyyan Şadoğlu),
Akın Akınözü (Miran Aslanbey),
Ayda Aksel (Azize Aslanbey),
Macit Sonkan (Nasuh Şadoğlu),
Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey),
Serhat Tutumluer (Hazar Şadoğlu),
Güven Hokna:
Tansu Taşanlar,
Oya Unustası,
Serdar Özer,
Duygu Yetiş (Elif Aslanbey),
İlay Erkök (Yaren),
Servet Pandur,
Edip Saner,
Güneş Hayat (Esma),
Gülçin Hatıhan,
Aydan Burhan,
İnci Şen,
Yusuf Bedir (Bedirhan),
Aydan Taş (Şehriyar Taşkın)
Aslı Samat

HERCAİ bölümü .BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyyan'ın geçmişle ilgili doğruları bulma çabası Miran'ı inanmadığı gerçeklerin peşinde sürükler ama Miran söz verdiği gibi Reyyan'ın yanında olur. Dilşah'ın yüzüğünün peşine düşen Reyyan aldığı beklenmedik cevapla yıkılır. Fakat görünmeyen bir el Reyyan ve Miran için bambaşka bir geçmişin kapılarını aralar. Reyyan ile birlikte inanmadığı gerçeklerin peşinde koşarken annesi ile ilgili gerçekler ile yüzleşmek zorunda kalan Miran zor durumdadır.