Başrollerinde; Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. 6 Mart akşamı yayınlanacak bölümünde; Miran gerçekleri bir bir öğrenmeye devam ederken, bu kez Reyyan yeni gerçekleri öğreniyor. Yaren'in söylediği gerçekler ise hem Reyyan'ı hem de Hazar'ı yaralıyor. Azize konaktan ayrılırken Miran'a çok pişman olacağını söylese de kararından dönmeyecektir. Hazar, gerçeklerin peşinden koşarken, Reyyan'a yapacağı açıklamayı düşünmekten alıkoyamıyor. Azad, damatlarının kimliğinin peşine düşüyor. Gizli elin yaptıkları artık anlaşılmaya başlamıştır. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hercai 35. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

HERCAİ 35. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Miran sonunda babaannesinin söylediği yalanlara inanmaktan vazgeçer ve Azize'yi, Aslanbey konağından kovar. Azize konaktan ayrılırken Miran'ın ileride çok pişman olacağını söylese de Miran için artık intikamın anlamı değişmiştir. Yıllardır aynı gerçeğe inanan Azize ve Miran intikam hikayesinde girdikleri yol ayrımında bundan sonra birbirleriyle de savaşacaktır.

HERCAİ 35 BÖLÜM İZLE

Acaba Azize Aslanbey, Miran'ı yeniden kendi yolunda yürümesi için ikna edebilecek midir? Reyyan, Azize'nin konaktan gönderilmiş olmasının yeni tehlikelere gebe olacağından korkarken, bir yandan da yaptıklarından dolayı gitgide kendisinden uzaklaşan Miran'ı pişmanlıklarından kurtarmak için çabalar. Babasının itirafıyla sarsılan Cihan, ailesini korumak uğruna bu sırrın açığa çıkmaması için Nasuh'u ikna etmeye çalışırken, Harun'la evlilik yolundan dönüşü olmadığını anlayan Yaren, tüm aileyi bir kere daha yıkıma uğratmak için Reyyan'ın üvey olduğunu açıklar.