Enver’in evde bulduğu silahı apar topar denize atmak için yola çıkan Arif ve Bahar bunu başardıklarını düşünürler. Ama Şirin yine yapacağını yapmış ve silahı başka bir paketle değiştirerek yanına almıştır. Bu olay Şirin’in yine aklında bir kötülük olduğunu düşündürse de silahı almasındaki gerçek neden nedir?

77 bölümü deviren Kadın, heyecanın zirvede olacağı 77. yeni bölümü ile 24 Aralık akşamı ekranlarda. Kadın yeni bölümde neler olacak? Kadın 77. bölüm izle, Kadın son bölüm izle, Kadın canlı izle, Kadın 24 Aralık bölümü izle, Kadın 77. bölüm fragmanı, Kadın yeni bölüm izle, Kadın son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

KADIN 77.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

KADIN 76.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirin’in söylediklerinden sonra daha fazla para almak için Arda’yı yanına almaya çalışan Dursun hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır. Daha önce eline hiç silah almayan Enver’in Arda’yı vermemek için Dursun’u tehdit etmesi herkese büyük bir şok ve korku yaşatır. Bahar’a aldığı kolyeyi tekrar onun boynunda görmesi ise Arif’i mutlu etmiştir. Bahar için uzun zaman sonra bir şeylerin değiştiğini hisseden Arif bunun üzerine yeniden umutlanır. Yaptığı kötülüklerden sonra hiç kimsenin onu istememesi Şirin’i huzursuz etmeye başlar ve bunun üzerine yapacağı yeni bir plan herkesi çok daha zor bir duruma sokacaktır.