Dizi severler Kalk Gidelim 97. Bölüm Fragmanı aratmaya şimdiden başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı gece yarısı burada olacaktır. Kalk Gidelim 97. Yeni Bölüm Fragmanı izle.

Kalk Gidelim 97. Bölüm Fragmanı İzle (Yeni bölüm fragmanı)

Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı gece yarısı çıkacak. Kalk Gidelim 97. bölüm fragmanı çıkar çıkmaz sitemize eklenecektir. Takipte kalın...

KALK GİDELİM 96.BÖLÜM ÖZETİ

İstanbul’dan iyi haberlerle dönen Mustafa Ali, eski günlerine dönmenin heyecanını yaşarken annesinin sağlığı için bunu herkesten gizlemeye karar verir, sadece Seyfettin’e söyler. Bu yüzden İstanbul’dan getirdiği kiralık lüks aracı da başka bir yere saklamak zorunda kalır. Ercan eve gelen bir postayla Mustafa Ali’nin fabrikaya ortak olduğunu öğrenir. Durumu lehine çeviren Ercan, her fırsatta Seyfettin ve Mustafa Ali’den servet koparmaya çalışır. Fabrikaya ortak olmak istemesiyle Mustafa Ali’yi çileden çıkarır.

Bu sırada gençler ise Azerbaycan’dan gelen davetsiz misafirle meşguldür. Ahsen elinde tüfekle eşi Samim’i ararken, Samim de köşe bucak saklanmaktadır. Sahte bir cenaze töreni düzenleyip Ahsen’i köyden göndermeyi planlarlarken işler umdukları gibi gitmez. Samim’in yaşadığını öğrenen Ahsen yarı yoldan geri döner ve Samim’i bulmaya kararlıdır.