Kuruluş Osman 10. BÖLÜM Osman Bey Çılgına Döndü İZLE.. Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle ATV ekranlarında olacak. Yeni bölüm dizinin hayranlarını ekranları başına kilitleyecek.

Başrollerinde; Burak ÖzçivitAslıhan KaralarAlma TerzicNurettin Sönmez ve Özge Törer'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. 12 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Gündüz Bey'in pusuya düşürülmesinin ardından Osman çılgına dönüyor. Moğol baskını Kayı obasını yerle bir ediyor. Kalanoz'un öldürülmesi ve Alişar Bey'in hainlikleri sonrasında Osman çılgına dönüyor. Dündar Bey Moğol baskını sırasında esir düşüyor. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kuruluş Osman 10. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Kuruluş Osman tek parça izle ATV'de.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Alişar'ın adamları tarafından pusuya düşürülen Gündüz, ağır yaralı vaziyette Kayı obasındadır. Osman ağabeyine saldıranları yakalamak için harekete geçerken, Şeyh Edebalı, Bala'yı isteyen Alişar'ı reddeder. Müneccim Abdül kılığında Alişar Bey'i etkisi altına alan Yannis, Sofia'yla birlikte Alişar Bey'i Osman'a ve Şeyh Edebalı'ya karşı kışkırtır. Kayı obasına giden Alişar Bey, Dündar Bey'e meydan okuyarak kendisinden çalınan altınların iadesini talep eder.

KURULUŞ OSMAN 10 BÖLÜM İZLE

Moğol tehlikesini sezen ve Kayıların geleceğini tehlikede gören Dündar Bey, obanın teyakkuza geçmesini ister. Osman'ın ise farklı bir planı vardır. Moğolların Söğüt'e geldiğini öğrenen Osman ne yapacak? Gündüz kurtulabilecek mi? Yannis ve Sofia'yla ittifak arayan Alişar Bey'in yeni hamlesi ne olacak?

KURULUŞ OSMAN 10. BÖLÜM FRAGMANI