Kuzey bulduğu her fırsatta Yıldız'la arasına yeni bir mesafe koymakta, onu kendinden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaktadır. Yıldız, Kuzey'in bunu neden yaptığını öğrendiğinde hamlelerine yenilerini ekler. Yıldız'ın vazgeçmeye, Kuzey'inse geri adım atmaya niyeti yoktur. Adeta bir kapalı kutu olan Kuzey Yıldız'ın motivasyonundan habersiz başka dertlerle boğuşmaktadır.

16 bölümü deviren Kuzey Yıldızı, heyecanın zirvede olacağı 16. yeni bölümü ile 28 Aralık akşamı ekranlarda. Kuzey Yıldızı yeni bölümde neler olacak? Kuzey Yıldızı 16. bölüm izle, Kuzey Yıldızı son bölüm izle, Kuzey Yıldızı canlı izle, Kuzey Yıldızı 28 Aralık bölümü izle, Kuzey Yıldızı 16. bölüm fragmanı, Kuzey Yıldızı yeni bölüm izle, Kuzey Yıldızı son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

KUZEY YILDIZI 16.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

KUZEY YILDIZI 15.BÖLÜMDE NELER OLDU?

İkili, yaylayı birbirlerine dar etmeye yeminlidir. İki inatçı keçi, yine bir köprünün üstündedir ve o köprü birinden birine fazladır. İkisi de geri adım atmaz, hep bir sonraki hamleyi hesaplarlar. Birbirlerinden kıyasıya öç almak ve birbirlerini pes ettirmek için ellerinden geleni yaparlar. Yayla ve şehir sakinlerinin nerdeyse tamamı Kuzey-Yıldız savaşında taraf olur, taraf olmayanlar, bertaraf olur. Kuzey, Yıldız’ı en zayıf noktasından vurup onu delirtir. Bu hamleyle deliren Yıldız, Kuzey’i buna bin pişman eder. İkili arasındaki savaş, çığırından çıkma noktasına gelir. Kuzey’in kızları, Sefer, Nahide herkes bu çatışmanın ortasında kalmıştır. Yıldız’ın eli daha güçlüdür çünkü onun cephesi daha kalabalıktır. Fakat bu savaşı, en kalabalık olan taraf değil, en inatçı olan taraf kazanacaktır. Tarafların ardı arkasına gelmeyen hamlelerinin etkisi nasıl olacak, savaşı kim kazanacaktır?