Kuzey, bulduğu her fırsatta Yıldız'la arasına yeni bir mesafe koymakta, onu kendinden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaktadır. Yıldız, Kuzey'in bunu neden yaptığını öğrendiğinde hamlelerine yenilerini ekler. Yıldız'ın vazgeçmeye, Kuzey'inse geri adım atmaya niyeti yoktur. Adeta bir kapalı kutu olan Kuzey, Yıldız'ın motivasyonundan habersiz başka dertlerle boğuşmaktadır.

17 bölümü deviren Kuzey Yıldızı, heyecanın zirvede olacağı 17. yeni bölümü ile 18 Ocak akşamı ekranlarda. Kuzey Yıldızı yeni bölümde neler olacak? Kuzey Yıldızı 17. bölüm izle, Kuzey Yıldızı son bölüm izle, Kuzey Yıldızı canlı izle, Kuzey Yıldızı 18 Ocak bölümü izle, Kuzey Yıldızı 17. bölüm fragmanı, Kuzey Yıldızı yeni bölüm izle, Kuzey Yıldızı son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

KUZEY YILDIZI 17.BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

16.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuzey, Yıldız'ı Çetinle birlikte gördüğünde deliye dönmüştür, bir açıklaması da yoktur. Kuzey, iyice delirir ama Yıldız'ın da asıl amacını anlatmaya niyeti yoktur. Onun için önemli olan tek şey Kuzey'in Şule'den kurtulmasıdır. Bunun için elinden gelen herşeyi yapmıştır artık yapılacak tek şey, beklemektir. Fakat bu bekleme süreci, Yıldız'ı fazlasıyla husursuz eder. Bir türlü Çetin'den beklediği hamle gemlemektedir.