İşte La Casa De Papel 4. yeni sezon tanıtımı...

FİLMİN KONUSU:

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

La Casa De Papel Yeni Oyuncular

Rodrigo de la Serna, Palermo karakterine hayat verecek. 43 yaşındaki oyuncu Arjantinli ve kendisinin 1 çocuğu var. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında En İyi Erkek Oyuncu dalında Gümüş Condor ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu BAFTA Ödülü’ne laik görüldü.

Luka Peros, ‘Marsilya’ karakteri ile diziye dahil oldu. 1976 doğumlu olan oyuncu 42 yaşında ve evli, daha önce Croatian Actor Award for Best Acting Performance in a Television Drama ödülüne aday gösterildi. Kendisi Hırvatistan doğumlu.

Hovik Keuchkerian ise ‘Bogota’ rolüyle karşımıza çıkıyor. Lübnan doğumlu oyuncu 1,91 boyunda ve 46 yaşında Goya En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu Ödülü almıştı.