Mucize Doktor 15. Bölümünde neler olacak? Yeni bölümde olacaklar hakkında kısa bir gizli bakış atalım. Geçtiğimiz bölümde Ferman ve Ali arasındaki ilişki, ilk bölümden beri beklediğimiz seviyeye ulaştı. Nihayet Ferman’ın herkesten, Beliz’den bile sakladığı sırrını öğrendik. Ferman, Ali’yi hasta yakınları tarafından dövülmekten kurtardıktan sonra onu kardeşinin yanına götürdü ve yüzleşmekten korktuğu her şeyi anlattı. Ali, başlarda Ferman’ın sırrını saklamakta çok zorlansa da kimseye söylememeyi başardı.

 MUCİZE DOKTOR 15. YENİ BÖLÜM ( Sneak Peek)

Ferman, Beliz’e de içini döktü. Tüm yaşananları anlattı. Ancak Beliz’in ne olursa olsun onu seçip seçmeyeceğini sorması ve Ferman’ın böyle bir şey için söz veremeyeceğini söylemesi üzerine aralarındaki dengeler yeniden alt üst oldu ve birbirlerini çok sevmelerine rağmen ayrıldılar.Kıvılcım, kalbi karnında doğan hastanın kalbinin yerine yerleştirilmesi için Fransa’dan özel olarak Doktor Ela’yı çağırdı. Ela, bu bölümde hastanın ameliyatı için Berhayat Hastanesi doktorlarıyla birlikte çalışacak.

Doktor Ela’nın gelişine hazır mıyız?
Ferman ve Ela arasındaki mücadele yaşanacak mı? Ali’nin Doktor Ela’yla iletişimi nasıl olacak?

MUCİZE DOKTOR 15. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR;

Berhayat Hastanesi’nde iki yenilik vardır. İlki; Kıvılcım’ın hazırlıklarını Beliz’den gizli yürüttüğü bağış gecesinin balosu sonunda gelip çatmıştır. İkincisi; özel bir vakada uzmanlık sunmak için hastaneye gelen Doktor Ela’dır. Ali, yabancı insanların arasına girmekten çekinir ve baloya gelmek istemez. Ama Kıvılcım’ın planı uyarınca Tanju, Ali’yi baloya gelmeye zorlar.

Diğer tarafta Doktor Ela ve Ferman tedavisini üstlendikleri vakayla ilgili çabucak fikir ayrılığına düşerler ve aralarında rekabet başlar. Balo gecesinin hazırlıkları doludizgin sürerken hastane ahalisi geceye birlikte gidebilecekleri birini arar; aşıklar yüzleşir, kimi kalpler kırılır. Ve bütün o karmaşanın tam ortasında Ali, abisinin neşterini kaybeder.

Balo gecesinde gizli bir tehlike onu beklemektedir ve Ali’nin neşteri olmadan bunu atlatması imkansızdır.