Mucize Doktor her perşembe FOX tv ekranlarında yayınlanıyor. Mucize Doktor 18. bölüm detayları haberimizde. Mucize Doktor Kore yapımı Good Doctor’ dizisinden uyarlanan "Mucize Doktor"da taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıkları anlatılıyor. 

Mucize Doktor 18. bölüm dizi bittikten kısa bir süre sonra FOX TV'nin resmi web sitesine eklenecektir. 

FERMAN ALİ'DEN RAHATSIZ OLUR

Mucize Doktor 18. bölümde neler yaşanacak;

Ali, Nazlı’yla geçirdikleri lunapark gecesini Ferman’la paylaşmak ister ama Ferman, Ali’nin teklifsiz samimiyetinden rahatsız olur; bir de üstüne asistanları kaytarırken yakalayınca herkesi sınav yapmaya karar verir. Diğer tarafta daha yeni ayrılmış yapışık ikizlerin durumu süratle kötüye gitmektedir. Asistanlar bir yandan Ferman’ın sınavına hazırlanır bir yandan ikizlerin durumuna çözüm bulmaya çalışırken Cerrahi Bölüm’ün maskotu, sekiz yaşındaki Betüş, hastaneye belki yirminci yatışını yapar. Ali’yle aralarında çabucak bir yakınlık doğar ve Ali onun ameliyatını bizzat yapmak ister. Ama önce Ferman’ın onun için özellikle zorlaştırdığı sınavı geçmelidir. Sonunda ikizler vakasında bütün çareler tükenir ve ekip korkunç bir seçimle karşı karşıya gelir: Bir kardeşin yaşaması için diğerinin ölmesi gerekir. Ama hangisi? Kim bu ölümcül kararı verebilir?

MUCİZE DOKTOR KONUSU : Konu:  Kore yapımı Good Doctor’ dizisinden uyarlanan "Mucize Doktor"da taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıkları anlatılıyor. “Mucize Doktor”un çekimleri İstanbul’da devam ediyor.

MUCİZE DOKTOR OYUNCULARI

Taner Ölmez: Doktor Ali Vefa. Babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini  birincilikle bitirmesinin ardından özel bir hastanede asistan cerrah olarak işe başlıyor.
Onur Tuna: Genel Cerrah Ferman. Berhayat Hastanesi büyük hissedarı Beliz'in sevgilisi. 
Murat Aygen : Genel Cerrahi Bölüm Başkanı Tanju Korman. 
Sinem Ünsal: Genel Cerrahi asistan doktoru Nazlı Gülengül. Doktor Ferman'a aşık.
Özge Özder: Berhayat Hastanesi küçük hissedarı. 
Hazal Türesan: 
Berhayat Hastanesi büyük hissedarı ve hastane yöneticisi Beliz
Bihter Dinçel: Genel Cerrahi hemşiresi Selvi. 
Fırat Altunmeşe: Genel Cerrahi asistan doktoru Demir. Doktor Nazlı'ya aşık. 
Hayal Köseoğlu: Genel Cerrahi hemşiresi Açelya. Nazlı'nın ev arkadaşı. Doktor Demir'e aşık.
Korhan Herduran: Genel Cerrahi hemşiresi Güneş.
Reha Özcan: Berhayat Hastanesi başhekimi  ve Genel Cerrah Adil.

Mucize doktor izle ve Mucize doktor 16. bölüm full izle yönlendirmelerimiz haberimizin içinde.