FOX TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor, 30 Ocak Perşembe akşamı da heyecan dolu gelişmeleriyle izleyiciyi ekran başına dikti. Dizi severler Mucize Doktor 21. Bölüm fragmanı şimdiden aramaya başladı. Nazlı'ya Ali Vefa, reddedilme korkusuyla acilde çalışmak istedi. Ferman da bu talebi olumlu karşıladı ve Ali Vefa ile acilde beraber çalışırlar. Hastalardan birisinde oluşan virüs, hastanede büyük kargaşa yaratırken, hastane karantinaya alınır. Demir'in babası Süleyman, oğluyla konuşmak için hastanede beklerken, kendisini bir anda karantina altında bulur.

Babası, Demir'e akciğer kanseri olduğunu söylerken, babasını affetmeyen Demir, bu durum karşısında zor bir tercihle karşı karşıya kalır. Karantina bölümündeki virüsün Ferman'a bulaşmasının ardından ise Ferman, Ali Vefa ve Nazlı'ya tüm sorumluluğu vermeye karar verir.

Mucize Doktor 20. bölümde neler oldu?

Yurt dışından dönen bir uçağın yolcuları hastalanmaya başlayınca hastane ekstrem önlemler almak zorunda kalır. Ama insanlar ölmeye devam eder ve son çare acil servis, içindeki bütün insanlarla birlikte karantina altına alınır. Ferman, Ali ve Nazlı da içeride mahsur kalmıştır. Ekip bir yandan içeride kalanlara sağlık hizmeti sunmaya bir yandan da salgınla mücadele etmeye uğraşır. Ve sonunda ekipten biri de hastalığa yakalanır.

Mucize Doktor 21. bölüm fragman yayınlandı

Mücize doktor yeni bölüm fragmanı sitemize eklenmiştir. İyi seyirler...