İlişkilerine ilk kez bir şans veren Ali ve Nazlı, bunu yürütmenin göründüğünden çok daha zor olacağını keşfederler. Diğer tarafta planını yürürlüğe sokan Kıvılcım, Beliz’i köşeye sıkıştırır. Bu sırada acil karaciğer nakline ihtiyacı olan bir çocuğa uygun tek karaciğerin hüküm giymiş bir mahkuma ait olduğu anlaşılır. Ve bütün risklerine rağmen tehlikeli mahkumu hastaneye getirirler.

MUCİZE DOKTOR 24. BÖLÜM İZLE

Mucize Doktor 23. bölümde neler olmuştu;

Beliz’in Ferman’a sürpriz bir doğum günü hazırladığı haberi bütün hastaneyi tatlı bir kaosa boğar. Bir ilişkiyi nasıl yürüteceklerini bir türlü çözemeyen Nazlı ve Ali, kemoterapide tanışmış, birbirlerine deli gibi aşık iki liseli gencin bakımını üstlenir ve onların aşkında kendilerine dair bir şeyler bulurlar. Diğer tarafta ameliyatında anestezi kullanılmasına izin vermeyen bir hasta Tanju ve Demir’e akla karayı seçtirir. Ve Kıvılcım’ın planı sonunda ilk meyvelerini verir.

Oyuncular:

Taner Ölmez: Doktor Ali Vefa. Babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini  birincilikle bitirmesinin ardından özel bir hastanede asistan cerrah olarak işe başlıyor.
Onur Tuna: Genel Cerrah Ferman. Berhayat Hastanesi büyük hissedarı Beliz'in sevgilisi. 
Murat Aygen : Genel Cerrahi Bölüm Başkanı Tanju Korman. 
Sinem Ünsal: Genel Cerrahi asistan doktoru Nazlı Gülengül. Doktor Ferman'a aşık.
Özge Özder: Berhayat Hastanesi küçük hissedarı. 
Hazal Türesan: 
Berhayat Hastanesi büyük hissedarı ve hastane yöneticisi Beliz
Bihter Dinçel: Genel Cerrahi hemşiresi Selvi. 
Fırat Altunmeşe: Genel Cerrahi asistan doktoru Demir. Doktor Nazlı'ya aşık. 
Hayal Köseoğlu: Genel Cerrahi hemşiresi Açelya. Nazlı'nın ev arkadaşı. Doktor Demir'e aşık.
Korhan Herduran: Genel Cerrahi hemşiresi Güneş.
Reha Özcan: Berhayat Hastanesi başhekimi  ve Genel Cerrah Adil.

Konu:  Kore yapımı Good Doctor’ dizisinden uyarlanan "Mucize Doktor"da taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıkları anlatılıyor. “Mucize Doktor”un çekimleri İstanbul’da devam ediyor.