Mucize Doktor fragman videosu hastanede çıkan yangının paniğe neden olacağını gösterdi. Bebeği sezeryanla almak isteyen Ali, gözyaşları içerisinde kalacak. Peki, çıkan yangından Nazlı ve diğerleri kurtulabilecek mi? İşte Mucize Doktor dizisi yeni bölüm tanıtımı ve projede yaşanacaklar…

MUCİZE DOKTOR 29. BÖLÜM ÖZETİ

Berhayat Hastanesi’nde sıradan bir gündür; Ali, Nazlı’yla ilişkilerini bir ileriki aşamaya taşımaya kararlıdır ama bunu nasıl yapacağını tam bulamaz. Beliz artık iyiden iyiye hamile Kıvılcım’la kavga eder ve Tanju, Damla yerine gelen yeni cerrahi asistanı Doruk ilk iş gününe geç kaldığı için küplere biner…

Ve ansızın bir görünmez kaza bütün hastaneyi kaosa boğar. Önce acil servis sonra bütün hastane yaralılarla dolup taşmaya başlar. Henüz kimse fark etmese de hastane ahalisinden önemli biri de yaralıların içindedir. Polis ve itfaiye olayı kontrol altına almaya uğraşır. Hastane kaynakları son damlasına kadar kullanılır. Ve bütün bu kaosun tam ortasında, en kritik anda, Ali doktorluğa ilk başlarken verdiği sözü hatırlar. Ali sözünü tutar.  Ama bu sözün bedeli birçok kişi için çok ama çok ağır olacaktır.

Oyuncular:

Taner Ölmez: Doktor Ali Vefa. Babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini  birincilikle bitirmesinin ardından özel bir hastanede asistan cerrah olarak işe başlıyor.
Onur Tuna: Genel Cerrah Ferman. Berhayat Hastanesi büyük hissedarı Beliz'in sevgilisi. 
Murat Aygen : Genel Cerrahi Bölüm Başkanı Tanju Korman. 
Sinem Ünsal: Genel Cerrahi asistan doktoru Nazlı Gülengül. Doktor Ferman'a aşık.
Hakan Kurtaş: Berdevam Hastanesi'nin yeni doktoru  Doktor. Ali Vefa'nın yeni rakibi. (2. Sezon)
Hazal Türesan: Berhayat Hastanesi büyük hissedarı ve hastane yöneticisi Beliz
Bihter Dinçel: Genel Cerrahi hemşiresi Selvi. 
Fırat Altunmeşe: Genel Cerrahi asistan doktoru Demir. Doktor Nazlı'ya aşık. 
Hayal Köseoğlu: Genel Cerrahi hemşiresi Açelya. Nazlı'nın ev arkadaşı. Doktor Demir'e aşık.
Korhan Herduran: Genel Cerrahi hemşiresi Güneş.
Reha Özcan: Berhayat Hastanesi başhekimi  ve Genel Cerrah Adil.
Özge Özder: Berhayat Hastanesi küçük hissedarı. (1. Sezon)

Konu:  Kore yapımı Good Doctor’ dizisinden uyarlanan "Mucize Doktor"da taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıkları anlatılıyor. “Mucize Doktor”un çekimleri İstanbul’da devam ediyor.