Fox TV nin yeni dizisi Öğretmen 2.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandıktan kısa bir süre sonra buraya eklenecektir. Öğretmen dizisi yeni bölümü her çarşamba fox ekranlarında olacak. 

Öğretmen 1. bölümde yaşananlar; Hikaye; bir sene önce Akif’in belki de hayattaki en mutlu günüyle başlar… O gün Akif, sevdiği kadın olan Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün aynı zamanda Akif’le nişanlanmıştır. Zeynep bir öğretmen olarak Küçükkapı Lisesi’ne ilk adımlarını atarken Akif, bunun sonun başlangıcı olduğunu bilmeden ona aşkla baka kalmıştır.

Bu olaydan bir sene sonra Akif Erdem; Küçükkapı Lisesi’nde Fizik Öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alıp okulla bağlantılarını koparacak bir bomba patlatır. Kimsenin zarar görmediği patlamada; bütün 12A sınıfı ve emniyet güçleri, Akif’in bunu neden yaptığını öğrenmeye çalışacaktır…

Akif Öğretmen; herkese büyük bir ders verecektir…

Öğretmen dizisi oyuncuları:

İlker Kaleli: Fizik öğretmeni Akif Erdem
Ceren Moray:
Afra Saraçoğlu 
Serhan Keskin 
Serhat Kılıç
Şerif Erol
Efekan Can
Elif Ceren Balıkçı 
Göksu Melek Ulucan (Mine),
Ruhi Sarı
İsmail Karagöz 
Metehan Parıltı, Ramazan Mert Demir, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan, Metehan Parıltı

Öğretmen dizisi Konusu:  Fizik öğretmeni Akif Erdem öğrencilerine bir soru sorar: "12 A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek'in ölümüne aranızdan kim sebep oldu?" Sorusuna doğru cevabı alabilmek için öğrencilerinin bir "insanlık dersi" alması gerektiği sonucuna varan Akif öğretmen, bunun içinse bilinen çok farklı bir ders anlatma yöntemi uygulayacaktır: Öncelikle Küçükkapı Lisesi 12 A sınıfını rehin alır ve bir bomba kullanarak sınıfı okulun geri kalanından kopartır. Çocuklar ve Akif artık dışarı çıkamayacaklardır. Rehin alınan gençlerin bu durumdan kurtulmalarının tek bir yolu vardır: Doğruyu söylemek! Çocuklara ve hatta tüm ülkeye "iyi insan" olmanın önemini anlatan, empati kurmayı ve düşünmeyi öğreten Akif Öğretmen'i zamanla anlayacak ve çok sevecek olan öğrencileri, yaptıkları yanlışların farkına varıp son derslerini başarıyla tamamlayacaklardır.