Ramo 3. bölüm fragmanı: “Kader konuşunca insan susar!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda Cihangir Bey’in barış isteği dikkat çekiyor.

Mahallede gerilim dolu anların yaşandığı, işlerin giderek karıştığı tanıtımda Yavuz ile Fidan’ın görüşmesi dikkat çekiyor. Sibel’in, Ramo’ya “Bundan sonra sen bir taraf, ben bir taraf. İkimizden biri ölecek!” sözleri gerilimi artırırken, çekilen silahlar heyecanı yükseltiyor. Ramo 2. bölüm full ve Tek parça izlemek için resmi linkler haberimizdedir.

Ramo’nun Cengiz’i öldürmesiyle beraber Adana’da işler karışacak, Ramo bu hamlesinin bedelini hiç ummadığı bir şekilde ödeyecektir. Dizi severler internet üzerinden ''Ramo 2. bölüm izle'' Ramo tek parça izle'' ve Ramo 2.bölüm full izle aramalarını sıkça yapıyor. 

Ramo'nun 2. Bölümünde neler olacak?

Ramo, can dostu Boz’u kurtarmış, Cengiz’i vurmuştur. Gözünü karartıp her şeyi riske atan Ramo, Boz’la beraber eve döner.

Haberi çoktan almış olan aile üyeleri öfkelidir. Ramo’nun meclisin kararını hiçe sayıp, başına buyruk davranması, bütün ailenin yok edilme fermanının da imzalanmasıdır. Her ne kadar aile üyeleri ona sırt çevirmiş görünse de, Fidan ve Fatoş Ramo’nun yanında durur.
Öte yandan Cengiz’in ölümü öğrenen Yıldırım ailesinin evine ateş düşer. Neslihan ve Halef karşılık verme planları yaparken duygularına yenilen Sibel, Ramo’dan hesap sormaya gider. Sibel, elindeki silahı Ramo’ya doğrultur ve babasının intikamını alacağını söyler. İkili hesaplaşır.

Ramo’nun Cengiz’i öldürmesiyle beraber Adana’da işler karışacak, Ramo bu hamlesinin bedelini hiç ummadığı bir şekilde ödeyecektir.

Ramo ilk bölümüyle izlenme rekoru kırdı!

Geçtiğimiz hafta Salı akşamı ilk bölümüyle Show TV’de ekrana gelen BKM imzalı ‘Ramo’, rekor bir açılışla yayın hayatına başladı. Murat Yıldırım’ın başrolde olduğu dizinin ilk bölümü Youtube’daki resmi kanalda yayınlanmasından sonra 2 gün içinde yaklaşık 4 milyon kez görüntülendi.

BKM İMZALI RAMO’NUN İLK BÖLÜMÜ, 2 GÜN İÇİNDE YAKLAŞIK 4 MİLYON GÖRÜNTÜLENME ALDI!

Geçtiğimiz hafta Salı akşamı ilk bölümüyle Show TV’de ekrana gelen BKM imzalı ‘Ramo’, rekor bir açılışla yayın hayatına başladı. Murat Yıldırım’ın başrolde olduğu dizinin ilk bölümü Youtube’daki resmi kanalda yayınlanmasından sonra 2 gün içinde yaklaşık 4 milyon kez görüntülendi.Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği ‘Ramo’, 14 Ocak Salı akşamı ilk bölümüyle Show TV’de seyircilerle buluştu. Sürükleyici hikayesi, aksiyon ve aşk dolu sahneleriyle dikkat çeken dizi, sosyal medya mecrası Twitter’da Türkiye’de 10 saat, dünyada ise 6 saat TT listesinde kalarak en çok konuşulan dizi oldu.

Murat Yıldırım’ın başrolünde olduğu ‘Ramo’, Youtube’da da zirveye yerleşti. Dizinin ilk bölümü, resmi kanala yüklenmesinin ardından 2 gün içinde Trend Videolar listesinde 1’inci sıraya yerleşirken, yaklaşık 4 milyon görüntülenme rakamına ulaştı. Hala “Trend Videolar” listesinin ilk 10’unda yer alan dizi büyük bir başarıya imza attı.

Murat Yıldırım’la birlikte Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncuların yer aldığı ‘Ramo’, heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

RAMO 2. bölüm TEK parça full izle ve RAMO yeni bölüm tek parça izlemek için;