Ramo bu akşam son bölümü ile Show TV ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Ramo 8. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Peki Ramo son bölümde neler olacak? Ramo 8. bölümünde; Ramo’nun yıllardır babasının intikamı için peşinde olduğu Süleyman, şimdi karşısındadır. Onu öldürmek için önünde hiçbir engel yoktur. Ramo uzun yıllar sabretmiş, planını ince ince işlemiş ve sonunda başarmıştır. Süleyman’ı alır ve ikili bir yolculuğa çıkar. Çatışma sırasında Alpay’ın kardeşi vurularak ölmüştür.

Deliye dönen Alpay, hiç vakit kaybetmeden karşı saldırıya başlar. Artık onun hedefinde sadece Ramo yoktur. Alpay her şeyini kaybetme uğruna büyük bir operasyona başlar. Yavuz ise savaş başlatan Ramo’nun artık yanında olmayacağını söyler. Ramo çok ileri gitmiştir ve artık bu savaşta yalnızdır. Ramo ise ilk olarak operasyonlar sırasında kurtaramadığı Fatoş’un peşine düşer. Sibel de Ramo’nun kardeşi Fatoş’a ulaşması için ona destek olur. Ramo’nun Fatoş’u kurtarmak için önünde tek bir yolu vardır. Bu yol zorlu da olsa, Ramo kardeşi için her şeyi feda etmeye hazırdır. Ancak Ramo ve Sibel’in Fatoş’u kurtarma planı beklenmedik bir hamle ile paramparça olur.

RAMO 10.BÖLÜM İZLE

Oyuncular:

Murat Yıldırım: Ramo. Zeki iş bitirici, ailesine düşkün.
Esra Bilgiç: Sibel Yıldırım. Yeraltı dünyasının patronu Cengiz'in kızı. Ailesine düşkün.
Görkem Sevindik: Boz. Ramo'nun mahalleden en yakın arkadaşı. Ramo'nun ailesiyle büyümüş.
Cemre Baysel: Fatoş. Ramo'nun kız kardeşi.
İlker Aksum: Hasan. Ramo'nun ağabeyi. Ramo'nun en yakın desteklerinden.
İlkay Kayku: Neslihan Yıldırım. Sibel'in ve Neco'nun annesi, Cengiz'in eşi.
Yiğit Özşener: Yavuz. İstanbul'daki mafya babası Cihangir tarafından Adana'ya gönderiliyor.
İdil Fırat: Fidan. Ramo'nun halası. Aileyi dengede tutan kişi. Ramo'yla çok yakınlar.
Rüzgar Aksoy: Halef. Cengiz'in en yakın adamı fakat çıkarına göre davranabiliyor.
İlhan Şen: Neco Yıldırım. Sibel'in kardeşi, Cengiz ve Neslihan'ın oğlu. Züppe ve tehlikeli. 
Sacide Taşaner: Sebahat. Ramo'nun annesi. Genç yaşında üç çocuğuyla dul kalmış.
Macit Koper: Durdu Baba. Adana'nın en iyi ciğercilerinden. Fakir dostu. Ramo'nun rehberlerinden.
Kerem Atabeyoğlu: Cengiz Yıldırım. Yeraltı dünyasının Adana'daki patronu.
Ruhi Sarı: Ceyhan. Ramo'nun öldürdüğü Seyhan'ın abisi. İntikam almak niyetinde.


Konu:  Ramo dizisi, haksızlığa başkaldıran Ramo'nun, iki aile arasındaki çatışmanın ve bu çatışmanın arasında yeşerecek büyük bir aşkın hikayesini anlatıyor. Adanalı Ramo ve ailesi uzun yıllar pamuk tüccarlarına ırgatlık yapmıştır. Şimdi ise Çukurova'nın tamamına hâkim olan bir ailenin gayrimeşru işlerini yapmak zorunda kalmışlardır. Aile Adana'da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşamaktadır. Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo'dur. Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir. Ramo çalıştıkları aileye karşı isyan etmek niyetindedir. Ancak aile meclisi buna izin vermez. Fakat Ramo ailesine rağmen harekete geçer. Ve isyan ateşinin ilk fitilini yakar. Bu yolda Ramo'yu en çok zorlayan şey patronunun kızı Sibel'dir. Birbirlerine duydukları aşkı bastırmak ikisi için de zorlaşmaktadır.

RAMO son bölüm tek parça izle