Fırat’ın sayesinde yakalanan Derviş’in gizli kasası Mavi, polis tarafından sorguya alınır. Ancak mavinin konuşmaya niyeti yoktur. Öte yandan Derviş’e yaranmaya çalışan Tansel, Barutçu’yu infaz etmiştir. Ayrıca Güneş’i nerede sakladıklarını bildiğini Derviş’e söyler. Fırat’ın polisle işbirliği yapmasını hazmedemeyen Derviş, Tansel’e Fırat’ı öldürmesi karşılığında onu imparatorluğunun başına geçireceğini söyler.

17 bölümü deviren Şampiyon, heyecanın zirvede olacağı 17. yeni bölümü ile 19 Ocak akşamı ekranlarda. Şampiyon yeni bölümde neler olacak? Şampiyon 17. bölüm izle, Şampiyon son bölüm izle, Şampiyon canlı izle, Şampiyon 19 Ocak bölümü izle,Şampiyon 17. bölüm fragmanı, Şampiyon yeni bölüm izle, Şampiyon son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ŞAMPİYON 17. BÖLÜM TRT 1 HD TIKLA İZLE (FIRAT GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR)

16.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suna yaralı Derviş’in başında vicdanıyla baş başa kalmıştır. Her şeyin sorumlusu olan Derviş’i kurtaracak mıdır? Fırat ve Zafer, Şahin’i kurtarmaya giderler. Ancak son anda yetişirler. Şahin yoğun bakıma alınır. Fırat bunun hesabını sormak için Tansel’in ofisine gider. Yaman salonun gençleri de Şahin’in başına gelenlerden Kerem’i sorumlu tutarlar. Zafer de ona sahip çıkamadığı için çok üzgündür. Öte yandan komiser Ziyanın Fırat’tan bir isteği vardır. Derviş’in adamı Mavi’yi yakalamak için ondan yardım ister. Fırat kabul eder ve bir plan yaparlar.