Şampiyon 24.bölüm fragmanı izle... Şampiyon yeni bölümü ile heyecanı doruklara taşıdı. Şampiyon son bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Gelin detaylara beraber bakalım...

Şampiyon son bölümde neler oldu?

Kerem ve Steiger arasındaki maç Steiger lehine sonuçlanmış ve Kerem yığıldığı yerden bir daha ayağa kalkamamıştır. Kerem ambulansla hastaneye yetiştirildiği sırada bilinci kapalıdır ve acilen ameliyata alınır. Ancak ameliyat kimsenin beklemediği bir neticeyle sonuçlanacaktır. Bu sırada ring karışmış ve Zafer-Kado ikilisiyle Steiger’in köşesi birbirlerine girmişlerdir. Tam olaylar yatışacakken Fırat yetişecek ve Stieger’le karşı karşıya kalacaktır.
 
Fırat ve Elif ikilisi maça çıkmaları konusunda Steiger ve ekibini ikna ederler. Fakat köşe ekibi oluşturma konusunda Zafer’i ikna edemezler. Çünkü Zafer, Kerem’in yenilgisi sonrası kendisini suçlamaktadır. Kerem’in hayatını kurtarabilecekken elindeki havluyu atmadığı için vicdanen rahatsızlık duymaktadır. Fırat çaresiz bir şekilde ilk antrenörünün yolunu tutar; Yaman’ın… Yaman’ı ikna etmek Zafer’i ikna etmek kadar güç olmayacaktır. Yaman, eski öğrencisi Fırat’ın ardında durmayı, ona destek vermeyi kabul edecektir.
 
Yalnız Steiger ve ekibinin önemli bir şartı vardır. Steiger ve Kafkas maçı Türkiye’de değil, Almanya Berlin’de yapılacaktır. Yaman ve Fırat ikilisi tek başlarına Almanya’nın yolunu tutarlar. Ancak maç öncesinde hiç beklenmedik bir şey olacak, Fırat hiçbir rakibinden alamayacağı sertlikte bir darbe yiyip, derinden sarsılacağı bir olay yaşayacaktır.

Şampiyon 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şampiyon yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, son bölüm fragmanı yayınlandığı zaman burada bulabilirsiniz.

Oyuncular:

Tolgahan Sayışman: Kafkas Fırat
Emir Özyakışır: Güneş
Yıldız Çağrı Atiksoy: Suna
Erkan Avcı: Tansel
 

Şampiyon son bölüm...

Konu:  Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı'nın, ringlere veda etmesinin üzerinden uzun zaman geçmiştir. Fırat tüm imkanlarını kullanır ancak oğlu Güneş’in tedavisine yetecek parayı bir türlü denkleştiremez ve zaman aleyhinde işlemektedir. Şampiyon için artık tek bir yol vardır, o da ringlere geri dönmek. Güneş, babasının şampiyon olmasından her zaman gurur duymuştur. Doktor Suna ise babası ile ilgili bambaşka bir hikaye fısıldamaktadır. Suna ise, yıllardır içinde biriktirdiği cinayetin öfkesi ve tutkuyla bağlı olduğu mesleği arasında sıkışıp kalmıştır. Güneş’in tedavisini üstlenmek ister ancak ağabeyinin acısı ilk günkü tazeliğini korumaktadır. Tüm bunların ötesinde, adım adım filizlenen imkansız bir aşk hikayesi ‘Şampiyon’ için #birrounddaha demektedir.