Simon’un adamı Yüzbaşı Haydar’ı öldürmek için silahını doğrulturken, Yüzbaşı Kağan’ın Yörük’ü kurtarmak için tek bir şansı vardır. Kağan’ın açtığı ateşle, terör kampında ortalık karışsa da, Simon’un beklenmedik hamlesi, işleri daha da içinden çıkılmaz bir duruma getirir. Gelen haberlerle çılgına dönen Kutalmış Paşa ise karargahı alarma geçirir. Askerlerini ne pahasına olursa olsun kurtaracaktır.

89 bölümü deviren Savaşçı, heyecanın zirvede olacağı 89. yeni bölümü ile 19 Ocak akşamı ekranlarda. Savaşçı yeni bölümde neler olacak? Savaşçı 89. bölüm izle, Savaşçı son bölüm izle, Savaşçı canlı izle, Savaşçı 19 Ocak bölümü izle, Savaşçı 89. bölüm fragmanı, Savaşçı yeni bölüm izle, Savaşçı son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

SAVAŞÇI 89. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kopuz Albay, Bozok Yüzbaşı ve Bozkurt Yüzbaşı, Markus’u ele geçirmek için çıktıkları gizli görevde, ölümle karşı karşıya gelmişlerdir. Üçü de Markus ve adamlarını bertaraf edip, Markus’u almaya çalışırken, gelişen beklenmedik durumlar, onları büyük bir tuzağın ortasına çeker.

Bu arada karargah da alarma geçer. Kutalmış Paşa, Kopuz Albay ve Yörük Haydar’la ilgili gelen kötü haberle, çılgına döner ve Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirir. Yüzbaşı Kağan, Kopuz Albay ve Yörük’ü kurtarmak için tek başına bir savaş başlatırken, Kılıç Timi de ona yardım etmek için acele etmek zorundadır.