Sefirin Kızı dizisi 4. yeni bölümü ile bugün ekran karşına geldi. Dizi yi internet üzerinden izle mek için Star TV'nin resmi web sitesine bakabilirsiniz. Sefirin kızı 4 bölüm full izlemek için aşağıdaki yönlendirmeyi takip edin.

SEFİRİN KIZI 4. BÖLÜM İZLE STAR (Gediz ne yapacak)

Sefirin Kızı 4. Bölüm'de neler olacak?

Gediz’i zor bir seçim bekliyor!

Sancar’ın Menekşe’yle eve gittiğini öğrenen Nare, bir zamanlar nikah defterleri olan zeytin ağacından siler destanı. Bundan sonra Sancar’ın Nare’si yoktur, sadece Nare vardır. Nare artık sadece kızının annesi olacak, Sancar’la ortak kızları dışındaki her türlü bağı reddedecek, yalan bir destanı yaşamak yerine kızıyla masal gibi bir hayat kuracaktır.

Ama Nare’nin önünde büyük bir engel vardır. Çalışmasını da, ev tutmasını da istemeyen, ona bakacağını söyleyen Sancar... 

Nare Sancar’a meydan okurken, bu savaşta Gediz’den yardım ister. Nare’nin yaralarının ne kadar derin olduğunu öğrendiğinde Gediz’i zor bir seçim beklemektedir. Sadıcının yanında mı olacaktır, karşısına mı çıkacaktır? Dostlukları, bu fırtınadan sağ kurtulabilecek midir?

SEFİRİN KIZI KONUSU :  Ege bölgesinde geçen dizide, yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu (Engin Akyürek) ile Sefirin Kızı Nare’nin (Neslihan Atagül Doğulu) geçmişte yaşadıkları destansı aşkları anlatılıyor.

SEFİRİN KIZI OYUNCULARI;

Neslihan Atagül: Nare. Sefirin kızı.
Engin Akyürek: Sancar Efeoğlu. Varlıklı bir toprak sahibi.
Uraz Kaygılaroğlu: Gediz. Sancar'ın sadıcı, çok yakın arkadaşı.
Erdal Küçükkömürcü: Güven Çelebi. Nare'nin babası. Sefir (Elçi). 
Gonca Cilasun: Halise Efeoğlu. Sancar'ın annesi. Otoriter bir kadın. Sancar'a çok düşkün.
Esra Kızıldoğan: Müge. Gediz'in ablası. Psikolog.
Doğukan Polat: Yahya
Hivda Zizan Alp: Elvan
Özlem Çakar Yalçınkaya: Refika 
Erhan Alpay: Akın. Nare'nin aynı evde birlikte büyüdüğü, abisi saydığı bir adam. 
Tülin Yazkan: Menekşe
Cemre Öktem: Zehra
Edip Tepeli: Kavruk Ömer
Beren Gençalp: Melek