Bir önceki bölümde edebiyat dergisi çıkarmayı deneyen Tarık, Lütfü ve İlhan başarısız olmuştur. Tarık, İrem için kötü adamlara kafa tutmuş, boks maçına çıkmıştır. Fakat İrem rakip edebiyatçılarla iş görüşmesine gittiği için ona kırgındır. İrem’in niyetini açık açık öğrenmek isteyen Tarık, onla konuşmak için bir yürüyüşe çıkar. Fakat bu yürüyüşün sonunda onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

Lütfü kitabının satmasını sağlamak için çözüm ararken başını belaya sokar. Tarık’ın başına aldığı iş bütün mahallenin gündemini etkileyecektir.Tarık ve İrem’i bekleyen kötü sürpriz nedir? Lütfü, nasıl bir belaya bulaşır?
Tüm bu soruların cevabı en komik halleriyle Tutunamayanlar’da…

Oyuncular:

Doğu Demirkol: Tarık. Annesinin zoruyla iş arıyor.
Ece Çeşmioğlu: İrem
Asuman Dabak: Cemile. Tarık'ın annesi. Oğlu artık bir işe girsin istiyor.
Yeliz Kuvancı: Tarık'ın ablası. Ayşe. Psikolog
Zafer Algöz: İlhan. İlham perisi. 
Dilhan Naz özgülüş: Eylem
Şinasi Yurtsever: Hicabi Cihangir. Üniversitesi var.
Bora Akkaş: Yağız. Belgin'in kardeşi. Çok zengin. Fakir olmak istiyor.
Hande Katipoğlu: Belgin Beren. Yağız'ın ablası. Eskiden ünlüymüş. Barkın bebeğin annesi.
Barış Yıldız: Lütfü. Şair
Dilek Çelebi: Nurdagül
Uğur Serhan: Hikmet
Bülent Çolak: Şair Edgar Allen Poe

TUTUNAMAYANLAR 8.BÖLÜM İZLE

Konu:  Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem'e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık'ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem'in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir. İrem'i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün bağnaz ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan'la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.

TUTUNAMAYANLAR SON BÖLÜM İZLE