Kerem, ailesini bir araya getirmek ve özlemini duyduğu yuvaya kavuşmak için elinden geleni yapsa da, Bülent’le tekrar karşı karşıya gelmekten kurtulamaz. Artık Bülent’in elinde, Kerem’i istediği gibi oynatabileceği çok güçlü bir koz vardır: Aneta. Kerem, arada kalmışlığının acısını Fırat’tan çıkarır. Böylelikle ailesine zarar veren kim olursa olsun, affetmeyeceği mesajını verir.

33 bölümü deviren Vuslat, heyecanın zirvede olacağı 33. yeni bölümü ile 23 Aralık akşamı ekranlarda. Vuslat yeni bölümde neler olacak? Vuslat 33. bölüm izle, Vuslat son bölüm izle, Vuslat canlı izle, Vuslat 23 Aralık bölümü izle, Vuslat 33. bölüm fragmanı, Vuslat yeni bölüm izle, Vuslat son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

VUSLAT 33. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

VUSLAT 32.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Holdingte ağırlığını hissettirmek isteyen Tahsin, işlerin kontrolünü ele geçirmek için düğmeye basar. Ona göre Aziz’e mesaj vermenin en kısa yolu Feride’ye cephe almaktan geçer. Ancak Feride’ye asıl darbeyi vuran, kardeşi Fırat’ın Nehir’le iş birliği yaptığını öğrenmesi olacaktır. Kerem, ailesi için büyük bir sürpriz hazırlarken Bülent’in tuzağına düşer. Aklıyla ve kalbiyle oynayan dedesine karşı kendini savunmaya çalışır. Beklenmedik bir hamleyle yeni bir ortak bularak geçmişin sırlarının peşine düşer.