Şahika'nın geri dönüşü, Nadir ve Ender açısından işleri nasıl değiştirecek? Halit ile Yıldız arasında neler yaşanacak? Ender'i Yğit ile tehdit eden Şahika amacına ulaşabilecek mi? 58 bölümü deviren Yasak Elma, heyecanın zirvede olacağı 59. yeni bölümü ile 2 Aralık akşamı ekranlarda! Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Yasak Elma 59. bölüm izle, Yasak Elma son bölüm izle, Yasak Elma canlı izle, Yasak Elma 2 Aralık bölümü izle, Yasak Elma 60. bölüm fragmanı, Yasak Elma yeni bölüm izle, Yasak Elma son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

YASAK ELMA 59. BÖLÜM İZLE (YASAK ELMA SON BÖLÜM FULL İZLE)

YASAK ELMA 59. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şahika'nın elindeki büyük koz - Yasak Elma 59. Bölüm

Dizinin yeni bölümünde Yıldız; Lila ile Zehra'yı Halit'e karşı tembihliyor. Lila görevini yerine getirirken Zehra istenileni veremiyor. Öte yandan Ender ile Şahika çekişmesi tatlı talı devam ederken Yıldız kendisini kıskanmayan Halit'e isyan edip "Yıldızlar da kayar Halit" cümlesini kuruyor.

YASAK ELMA 58. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halit, Nadir’le Ender’in işbirliğini öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken, karşı hamle yapmak için harekete geçer. Nadir ise Halit’i alt etmek için başka bir yol daha bulur ve bu yol Yıldız’dan geçmektedir. Halit’in düşmanları alt etmek için bulduğu çözüm, tüm düzeni değiştirecektir.