Leyla'yı kendisine ortak olarak şirkete alan Şahika, planını devreye sokuyor. Nadir ve Halit arasında yaşanan gerginliği fırsat bilen Şahika, Leyla'nın güzelliğini kullanıp Halit'in Leyla'ya aşık olmasını hedefliyor. Nadir'in ise Yıldız'a olan ilgisi herkes tarafından görülüyor.

60 bölümü deviren Yasak Elma, heyecanın zirvede olacağı 60. yeni bölümü ile 9 Aralık akşamı ekranlarda. Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Yasak Elma 60. bölüm izle, Yasak Elma son bölüm izle, Yasak Elma canlı izle, Yasak Elma 9 Aralık bölümü izle, Yasak Elma 60. bölüm fragmanı, Yasak Elma yeni bölüm izle, Yasak Elma son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

YASAK ELMA 60. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

YASAK ELMA 59.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şahika'nın ortadan kayboluşu onu herkesin gözünde tek suçlu haline getirmiştir. Halit, Yıldız ve Ender'in haklı çıkmasının burukluğunu yaşarken, Şahika'nın arkasındaki gizli gücün kendisinden intikam almak için dönen eski dostu Nadir olduğunu öğrenir. Nadir ve Halit yüzleşmesinde, Nadir'in getirdiği sürpriz isim tüm dengeleri alt üst edecektir.