Yıldız, Leyla ve Halit birlikteliğinden iyice şüphelenmiştir, ne yapacağını düşünürken yardım isteyeceği tek kişi Ender’dir. Ender ve Yıldız kusursuz bir plan yaparak Leyla’yı gönderme derdine düşerler. Leyla başına gelenlerden sonra kendine yeni bir yandaş bulacak ve herkes için yeni bir dönem başlayacaktır.

63 bölümü deviren Yasak Elma, heyecanın zirvede olacağı 63. yeni bölümü ile 30 Aralık akşamı ekranlarda. Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Yasak Elma 63. bölüm izle, Yasak Elma son bölüm izle, Yasak Elma canlı izle, Yasak Elma 30 Aralık bölümü izle, Yasak Elma 63. bölüm fragmanı, Yasak Elma yeni bölüm izle, Yasak Elma son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

YASAK ELMA 63. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

YASAK ELMA 62.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız’ın Halit’in hayatını kurtarmak için Nadir’e fotoğrafı vermesinin ardından yalıda kıyamet kopar. Halit için bunu yapanı bulmak hiç zor değildir, tek şüpheli Ender’dir. Ender bir kumpasa kurban gittiğini anladığında, oklarını Yıldız’a çevirir. Ender ve Yıldız birbirine düşmüşken, Şahika gizliden hedefine doğru yürüyordur.