Yasak Elma yeni bölümde Bombanın fitilini ateşleyen isim ise Zerrin olacak. Peki o bomba kimin elinde patlayacak? Yıldız, Halit’e ne yapacak? Merak ediliyor.Ancak merak edilmeyen bir konu var ki, Leyla’nın işi bitti. Tuvana Türkay’ın hayat verdiği karakter 70.bölümle birlikte diziden ayrılacak.İzleyicilerin arzu ettikleri bu gelişme için bir süre daha bekleyeceksiniz.

Peki YASAK ELMA 67. yeni bölümde başka neler izleyeceksiniz?

Halit’in Leyla ile olan ilişkisi tüm hızla devam ederken, Halit davranışları yüzünden dikkat çekmeye devam eder.Halit’in hareketlerinden şüphelenen Zerrin’in Ender’i uyarması bombanın fitilini ateşlerYıldız tam rahata erdiğini sandığı sırada hayatı bir anda altüst olacaktır.

Yasak Elma son bölümde ne olmuştu?

Şahika, Halit ve Leyla’nın yaşadığı ilişkiyi gizli tutmak için elinden geleni yapıp, etrafındakileri yanlış yönlendirir. Yıldız ve Ender, bu zokayı yutar ve Leyla konusunda rahatlarlar. Halit, Nadir’in büyük bir sırrını öğrenir ve onu tehdit eder. Nadir ise Halit’in tehdidine karşı hazırlıklıdır ve beklenmedik hamlesini yaparak Halit’i köşeye sıkıştırır.