Yasak Elma son bölümde neler olmuştu? 

Asuman’ın Halit’le yaptığı konuşma Şahika’nın işine yarar. Yıldız neye uğradığını şaşırırken, evde Lila ve Yiğit’in evlenecek olmasının telaşı yaşanıyordur. Yıldız ve Kerim’in arası tam düzelecekken, Şahika’nın beklenmeyen hamlesi onları farklı bir sona doğru sürükler. 

YASAK ELMA 78.BÖLÜM FULL İZLE (TIKLA)

(Bölüm bittikten hemen sonra 78.bölüm buraya eklenecek)

YASAK ELMA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yasak Elma dizisi İstanbul’un fark semtlerinde çekiliyor. Dizinin ilk bölümündeki davet sahnelerinin Hidiv Kasrı’nda çekildiğini görebilirsiniz. Beykoz, Çubuklu’da yer alan görkemli yapının tüm haşmetiyle yer aldığı dizinin çekimleri Sarıyer, Beykoz, Beyoğlu gibi farklı bölgelerde devam ediyor.

Dizinin özellikle ikinci sezonunda öne çıkan mekanlardan biri olan, İstanbul Boğazı manzarası ile göz dolduran Sinan’ın evi Cihangir’de yer alıyor. Daha önce birçok dizide ekrana gelen ev, Beyoğlu sırtlarından Boğaz’ı selamlıyor. Dizide yer alan tekne sahneleri için ise Bebek Yat Marinası’nın izniyle çekimler gerçekleştiriliyor. Dizide Alaska olarak gösterilen otel sahnelerinin çekimleri de yine İstanbul’da bir otelin iç alanlarında yapılıyor. Halit Argun’un ofisi olarak kullanılan bina ise Kuruçeşme sahilde bulunuyor. Binanın enfes Kuleli manzarası bölümlerde sıklıkla dikkat çekiyor.