Sefirin Kızı ve Çukur dizilerinden sonra pazartesi akşamının en çok izlenen yapımı olan Yasak Elma’da ayrılık rüzgarları da esmeye başladı. Dizinin 3. bölümünde ekibe Leyla karakteri ile katılan Tuvana Türkay, 70. bölüm itibariyle yapıma veda edecek.

Türkay’ın diziye kocasından şiddet gören bir kadın karakteri ile başladığını, Yıldız’ın desteğini aldığı ve sonrasında Şahika ile birlikte hareket edip, Halit’i Yıldız’ın elinden almaya çalışan kadın olarak ayrılacağını hatırlatalım. Güzelliği ile ve performansı ile beğeni toplayan Türkay, Leyla karakterine izleyicilerden gelen büyük tepkinin ardından yapımdan ayrılacak.

Artık sosyal medya ile dizilerin senaryoları birbirlerini takip eder hale geldi.Senaristler, yeni bölümleri yazarken sosyal medyadaki tepkilere de bakarak karar alabiliyor.

Yasak Elma’da da benzer bir durum mu yaşandı bilinmez, ama sosyal medya ile dizi arasında bu tür bağ kurulunca yapımın izleyicinin istediği şekilde ilerlemesinin önü açılıyor. Bu da izleyici ilgisinin yüksek kalmasını sağlayan önemli bir etken durumunda.

TelevizyonGazetesi.com