Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in geçtiğimiz yaz transfer döneminde de ısrarla istediği Rumenlerin genç yıldızı Florinel Coman transferinde bu sefer mutlu sona ulaştığı iddia ediliyor. Ancak Terim'in o dönemde 3 milyon euro vermeye ikna edemediği Galatasaray’ı bu kez 7-8 milyon euro barajına çıkarması gerekiyor.

Çünkü FCSB Başkanı ve oyuncunun menajeri Gigi Becali, Coman’ın fiyatının kendisi için en az 12-13 milyon euro olduğunu açıkladı. Ancak bu rakam da sadece pandemi döneminde. Galatasaray oyuncuyu istemeye devam ediyorsa en azından 7-8 milyon euro’ya kadar çıkması gerektiğini söyledi. Becali PRO TV’ye, “o da bu pandemi döneminde. Pandemi geçtikten sonra rakam çok fazla olacaktır” dedi.

DIGISPORT’A GÖRE COMAN’IN YENİ TAKIMI GALATASARAY

Gigi Becali’nin önceki gün Florinel Coman hakkında yaptığı açıklamanın ardında dün de menajerliğini yapan kardeşi Giovanni Becali bugün sıcağı sıcağına, "Tamam, sürpriz geliyor! Florinel Coman'ın bu yaz FCSB'den ayrıldığından emin olabilirsiniz! Yalnızca biraz daha sabır. Florinel'in ayrılacağı ve Gigi'nin Florinel’den için alacağı miktardan çok memnun kalacağını düşünüyorum" açıklaması yaptı.

Romanya’nın basınında yer alan bu haberi DigiSport kanalı “Coman, ABD’ye gitmek istemediği için Becali 10-12 milyon euro’dan olduğu için üzgün” diye verdi.

Rumen oyuncu için bahsedilen sürpriz takımın Galatasaray olduğunu iddia etti.

Florinel Coman kimdir?

22 yaşındaki Romanyalı futbolcu Florinel Coman, sol açıkta ve forvet bölgesinde forma giyebiliyor.  Romanya'nın genç mili takımlarında da görev alan futbolcu, kariyerinde Academia Hagi,  FC Viitorul gibi takımlarda forma giydi.

Doğum tarihi/Yaş: 10 Nis 1998 (22)

Doğum yeri: Romanya

Uyruk: Romanya

Boy: 1,82 m

Mevki: Sol Kanat

Uluslararası maçlar/goller: 3/0

Kaynak: Fotospor