Nedim ve Ceren’i karşılarında gören Cenk ve Cemre şok olur. Dördü aynı mekânda sessizlik anlarında bile patlamaya hazır bomba gibidir. Nedim ve Cemre için dayanılması güç bir eziyete dönen bu tatil, Cenk’in bardağındaki son damla olur. Ceren için eğlenceli başlayan balayı ise, en büyük kabusu ile son bulur. Agah durumdan haberdar olduğunda ise, Şeniz’e patlar. Şeniz, Agah’ın yönünü Seher’e çevirecek kılıfı hazırlamıştır. Seher’i ince ince işleyen Şeniz, Agah’ın Seher’e kızının gerçek yüzünü göstermesini sağlar. Şeniz planının kusursuz işlediğinden emin ilerlerken, hiç beklemediği anda kendi bombası ellerinde patlayacaktır.

22 bölümü deviren Zalim İstanbul, heyecanın zirvede olacağı 22. yeni bölümü ile 9 Aralık akşamı ekranlarda. Zalim İstanbul yeni bölümde neler olacak? Zalim İstanbul 22. bölüm izle, Zalim İstanbul son bölüm izle, Zalim İstanbul canlı izle, Zalim İstanbul 9 Aralık bölümü izle, Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı, Zalim İstanbuş yeni bölüm izle, Zalim İstanbuş son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ZALİM İSTANBUL 22. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

ZALİM İSTANBUL 21.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemre’nin şüpheleri karşısında savunmaya geçen Cenk, Nedim’in duruma müdahale etmesiyle şaşkın kalır. Nedim’in fitilini yaktığı ateş Cemre’yi derinden sarsacak bir tartışmaya döner. Diğer yandan Ceren’in istediği para Şeniz’in kulağına gider. Şeniz, Agah’ın gözünü bu denli karartmış olmasına inanamaz ve Ceren’e karşı Seher kozunu oynar. Cenk, gözü önünde Nedim ve Cemre arasında yaşananlar karşısında daha fazla sakin kalamaz. Nedim ise varlığını tüm köşke hissettirmek için izleyeceği yol onu istemeden de olsa amcası ile karşı karşıya getirecektir. Şeniz, Karaçayların serveti söz konusu olduğunda, tek bir kuruş dahi vermeye gönüllü değildir ve bu uğurda önündeki tüm engelleri aşacak planını devreye sokar.