Agah oğlu ve yeğenin karşı karşıya kaldığında olabilecekleri kendi gözleriyle görmüştür. Artık duruma el koymanın zamanı gelmiştir Agah için. Cenk ve Nedim’in arasındaki buzları eritmek için düzenlediği gece, iki gencin ağır hesaplaşmasına dönüşecektir. Şeniz ise, Nedim’in, Agah ile yaptığı anlaşmayı tersine çevirebilmek için planını devreye sokar.

24 bölümü deviren Zalim İstanbul, heyecanın zirvede olacağı 24.yeni bölümü ile 23 Aralık akşamı ekranlarda. Zalim İstanbul yeni bölümde neler olacak? Zalim İstanbul 24. bölüm izle, Zalim İstanbul son bölüm izle, Zalim İstanbul canlı izle, Zalim İstanbul 23 Aralık bölümü izle, Zalim İstanbul 24. bölüm fragmanı, Zalim İstanbul yeni bölüm izle, Zalim İstanbul son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ZALİM İSTANBUL 24.BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

ZALİM İSTANBUL 23.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceren bebeğini kaybetmenin acısı ile tek sorumlu gördüğü kişiye; Şeniz’e karşı tüm silahlarını kuşanacaktır. Ama bunu tek başına yapamayacağını bilenCeren, önce arkasını sağlama almalıdır. Cemre ise kardeşinin acısını paylaşırken, Nedim ve Ceren’ in boşanacakları haberi ile alt üst olur. Ceren elinden kalan tek kozu oynamaya karar verir.