Agah bir adım öndedir ve kamera kaydını izlemiştir. Nedim’in de kaydı izlediğini ve sustuğunu öğrenmesi ise Cemre için artık son damla olur. Ceren’in kendine yapılanların hesabını sormak için tek şansı artık Nedim’dir. Nedim Ceren’in uzattığı ele şüphe ile yaklaşır. Agah öğrendiklerinin şokunu atlatamadan köşkü alt üst edecek sırra doğru ilerliyordur.

25 bölümü deviren Zalim İstanbul, heyecanın zirvede olacağı 25.yeni bölümü ile 30 Aralık akşamı ekranlarda. Zalim İstanbul yeni bölümde neler olacak? Zalim İstanbul 25. bölüm izle, Zalim İstanbul son bölüm izle, Zalim İstanbul canlı izle, Zalim İstanbul 30 Aralık bölümü izle, Zalim İstanbul 25. bölüm fragmanı, Zalim İstanbul yeni bölüm izle, Zalim İstanbul son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ZALİM İSTANBUL 25.BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

ZALİM İSTANBUL 24.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Agah oğlu ve yeğenin karşı karşıya kaldığında olabilecekleri kendi gözleriyle görmüştür. Artık duruma el koymanın zamanı gelmiştir Agah için. Cenk ve Nedim’in arasındaki buzları eritmek için düzenlediği gece, iki gencin ağır hesaplaşmasına dönüşecektir. Şeniz ise, Nedim’in, Agah ile yaptığı anlaşmayı tersine çevirebilmek için planını devreye sokar.