Zalim İstanbul 28. bölüm tek parça izle. 27 Ocak akşamı yayınlanacak bölümde; Şeniz'in bıçaklanması sonrasında Nedim büyük tuzağın ortasında kalmıştır. Şeniz, Nedim'i bitirmek için ant içmiştir. Zalim İstanbul 28. bölüm izle! dizi severler Zalim İstanbul yeni bölüm canlı izle seçeneğini arama mortorlarında sorgulamaya başladı. Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zalim İstanbul, bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki Zalim İstanbul yeni bölümünü nereden izleyebiliriz?

ZALİM İSTANBUL 28. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANCAK?

Zalim İstanbul dizisinde bu hafta Şeniz ve Nedim arasında yaşanan gerilimde Şeniz'in hamlesi Nedim'i beklenmedik bir noktaya taşıyor. Agah Karaçay'ın Şeniz hakkındaki gerçekleri öğrenmesinin ardından karısı Şeniz'i köşkten kovmuştu. Yaşanılanların tek suçlususu olarak gördüğü Nedim'i bitirmek için çalışmalarını sürdüren Şeniz sonunda elle tutulur hamlesini yapmayı başaracaktır. Şeniz, içerisinde bulunduğu servet ve ihtişamlı hayatından kolayca vazgeçmeyecek bir kadın olduğunu canını ortaya koyarak herkese kanıtlayacaktır.

ZALİM İSTANBUL 28 BÖLÜM İZLE

Nedim'in gözaltına alınmasının ardından yaşanılanlar köşkü yeniden ikiye böler. Nedim'in Şeniz'i bıçaklamadığına tek inanmayan isim Cemre olacaktır.