Doğduğun ev kaderindir TV 8 5 bölüm izle Beşinci bölümü yayınlanacak dizi Tv 8’in en çok seyredilen yapımları arasına girmeyi başarırken Çarşamba akşamlarının da sevilen ve en çok seyredilen dizileri arasında. Zeynep ve Mehdi’nin aceleye getirilmiş evliliklerinin ardından Zeynep’in daha önce başka biriyle nişanlı olması ve bu kişinin kendisine Zeynep’in abisi diye tanıtılması karşısında büyük hayal kırıklığı yaşayan Mehdi eve gidemez ve tamirci dükkanında sabahlar. Uzun uzun ne yapacağını düşünen Mehdi sonunda Zeynep’ten ayrılmaya karar verir. Çarşamba akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde! 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 5. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve seyircinin beğenerek takip etmeye başladığı Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 5. Bölümüyle ekrana geldi. Son bölümde Zeynep’i büyüten ailesini ziyarete giden Zeynep, Mehdi ve ailesi orda beklemedikleri bir tavırla karşılaşmışlardır. Ardından Zeynep’in abisi diye tanıtılan Faruk’un aslında Zeynep’in nişanlısı olduğunu öğrenen Mehdi büyük hayal kırıklığı yaşar ve Zeynep’le olan evliliğini sonlandırmaya karar verir. Zeynep ise yaşananlar karşısında şoktadır. Henüz başlamadığı hayat yıkılmak üzeredir.

Doğduğun Ev Kaderindir 5. Bölüm’de Neler Yaşanacak?

Son olarak Zeynep’ten ayrılmaya karar veren Mehdi üzüntü içerisindedir. Üstelik çocukları gibi sevdiği tamirhanede çalışanları yetiştirme yurduna götürülmüştür. Mehdi onları tekrar alabilmek için türlü arayışlar içine girerken öbür taraftan Zeynep radikal bir karar alır. Madem hayatı alt üst olmuştur o halde hayat annesi ve babası için de aynı kalmamalıdır. Zeynep ne yapacaktır? Mehdi ile tekrar bir araya gelebilecek midir? Bu sırada Nuh ikiliyi bir araya getirmek için çaba harcarken attığı adımlar onu büyük sürprizlerle karşılaşacaktır. Tam kavuşacaklar her şey yoluna giriyor derken Mehdi ve Zeynep yeniden yol ayrımıyla karşı karşıya kalırlar.

Doğduğun Ev Kaderindir 5. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi ihmal etmeyin.